Magazin Vatanım Sensin 34. bölümde neler oldu? İşte Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 34. bölümde neler oldu? İşte Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı

Paylaş
Vatanım Sensin 34. bölümde neler oldu? İşte Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı

Reyting rekorları kıran dizi Vatanım Sensin'in 34. bölümünde dün akşam neler oldu? Cevdet gitgide daha vahim bir hale gelen İzmir'de kızlarını kontrol edebilmek için harekete geçti. Öte yandan Yunan Ordusu ile efeler de çatışmaya girdi. İşte tüm detaylar ve Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı...

Vatanım Sensin'de Savaş, İzmir'i her geçen gün daha da kötü etkilemeye başladı. Sevr Antlaşması'nın kabul edilemeyecek maddeleri, Türk halkının umutlarını kırdı.

Azize'yi öldü bilen Cevdet, artık kızlarıyla baş etmekte zorluk yaşamaya başladı. Çözüm olarak da Hilal ile Yıldız'ın, uygun gördüğü kişilerle izdivaç kurmalarını zor koştu.

Yıldız, Yüzbaşı Yakup ile evlendi. Ancak bu durumdan hiç memnun değil. Öte yandan Yıldız'ın Yunan bir hayranı da var ve Yıldız'ı her fırsatta da rahatsız etti. Hilal'in izdivacına gelince Kuvvacı Mehmet de Cevdet'ten Hilal'i istedi. Bunu duyan Leon çılgına döndü.

Yunan Kumandan Filippos ise Dağıstanlı'nın evine saldırmaya hazırlandı. Cevdet zor bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Dizinin finaline ise Azize ve Tevfik'in karşılaştığı an damga vurdu. Azize ve Tevfik Vatanım Sensin'in 35. bölümünde yüz yüze gelecek.




Vatanım Sensin 35. bölümde neler olacak? İşte detaylar... Dağıstanlı tarafından Hilal'in kaçırılması, tüm dengeleri değiştiriyor! Cevdet, kızı Hilal'i kurtarmayı başarabilecek mi?

Dağıstanlı, vatan haini bildiği General Cevdet'ten intikam almak için kızı Hilal'i kaçırır. Hilal'in ortadan kaybolması herkes için bir karmaşaya sebep olacaktır. Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı'nın hareketine daha sert bir şekilde karşılık vermek ister. Hilal'in esir olduğu her gün beş Türk'ün idam edileceğini söyler. Mehmet ve arkadaşları ise bu gaddarlığa göz yummayacaktır. Mehmet ve arkadaşlarının kaçırdığı beş Rum vatandaşı, Filippos'a misilleme olacaktır.

Azize, Tevfik ile yeniden karşılaşır. Hilal'i kurtarmak için ondan yardım ister.

Cevdet, Dağıstanlı ile görüşmeye karar vermiştir. Fakat bu görüşme çok büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir.


Vatanım Sensin'de, heyecan dorukta (Vatanım Sensin 33. bölüm fragmanı)


Vatanım Sensin yine nefes kesti ( Vatanım Sensin 32. bölüm fragmanı)

Haberin Devamı