Magazin Vatanım Sensin 25. Bölüm Fragmanı : İki ünlü isim diziye dahil oldu

Vatanım Sensin 25. Bölüm Fragmanı : İki ünlü isim diziye dahil oldu

Paylaş
Vatanım Sensin 25. Bölüm Fragmanı : İki ünlü isim diziye dahil oldu

Vatanım Sensin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Mustafa Kemal, Misak-ı Milli için harekete geçiyor!

İngiliz ajanı Hamilton'un başlattığı iç savaşın yankıları Mustafa Kemal'e ulaşıyor! Mustafa Kemal, Misak-ı Milli için harekete geçiyor!

İngiliz ajanının planladığı iç savaş İzmir'de görünmeye başlar. Bu kargaşayı fırsata çevirerek kendi emelleri için kullanmak ister. Fakat bu durumun haberi Mustafa Kemal'e ulaşır. Mustafa Kemal, bu durumun önüne geçebilmek için Misak-ı Milli'nin tanınmasını ister. İngiliz ajan Hamilton ise Tevfik'e bu konu için bir görev verir. Konu ile alakalı olan Rıza Bey'in ölümü için Tevfik'in Yunanlar ile beraber çalışmasını ister.

Cevdet, Rıza Bey'i Tevfik'ten koruyabilecek mi?
Yunan askerleri Cevdet'e engel mi olacak? Mustafa Kemal'in emriyle İzmir'e gelen milis müfreze komutanı kim? Milis müfreze komutanı Yunan işgaline son vermek için nasıl bir rol alacak?

İKİ ÜNLÜ OYUNCU KATILIYOR

Vatanım Sensin yeni bölümüne Demet Evgarve Hüseyin Avni Danyal dahil oluyor. Hüseyin Avni Danyal dizide Rıza Paşa'ya, Demet Evgar ise Kara Fatma lakaplı Fatma Seher karakterine hayat verecek.


Vatanım Sensin heyecan dolu yeni bölümüyle 27 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

25. bölüm fragman :

Haberin Devamı