Gündem Vali Mutlu'dan tweet açıklaması

Vali Mutlu'dan tweet açıklaması

Paylaş
Vali Mutlu'dan tweet açıklaması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Üsküdar'da yaşanan sel baskınıyla ilgili yazdığı tweetine ilişkin, 'Mizah olarak iyi bir tweet diye düşünüyorum' dedi

Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen '20. Türk Dünyası Çocuk Şöleni' Sinan Erdem Spor Salonu'nda başladı. Şölenin açılışına katılan Vali Hüseyin Avni Mutlu çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Bir gazetecinin "İstanbul'da yoğun yağışlarda ne gibi olu şeklinde yanıt verdi.

OLAY TWEET İÇİN...

Hüseyin Avni Mutlu, dün gece Twitter hesabında paylaştığı Üsküdar sahilinde sel sularının deniz ile karayı birleştiren fotoğraf için de "Çekeni tebrik etmek lazım. Yol ile denizin birleştiği bir tabloyu bulması, minibüsle vapuru bir araya getirmesi bana göre fotoğrafçılık dilinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Altına bir cümle yazdığınız vakit bunu insanlara esprili bir şekilde paylaşmış oluyorsunuz. Mizah olarak iyi bir tweet diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Vali Mutlu, Twitter hesabından sel anında çekilen ve paylaşım rekorları kıran 'minibüs ve vapur' fotoğrafıyla birlikte şu mesajı paylaşmıştı:

Haberin Devamı

"Minibusüyle deniz seferlerini paşlatan cesur kaptanun Temel Reis oldiği ögrenildi. Hayurli yolcilikler..."