Dr. Haydar Dümen Vakit geç olmadan...
HABERİ PAYLAŞ

Vakit geç olmadan...

Haberin Devamı

Ülkemizde erkekler ilk denemelerini genelevde yaşıyor ya da 14-15’li yaşlardan itibaren mastürbasyon yapmaya başlıyor. Sonra da mastürbasyona bağımlı hale geliyor. Evleniyor, buna rağmen alışkanlığından vazgeçemiyor, kadını yatakta gözü yaşlı bırakıyor...

BÖYLE SORU YOK!

Tek kişiyle yaşanır mı?

20 yaşındayım, birkaç gün önce ilk kez genelevde ilişkiye girdim. Acaba cinsellik devamlı bir kişiyle yaşanır mı? Arada sırada partneri değiştirmek zevki artırır mı?

CEVAP

Eyy delikanlım, ne oldu sana böyle anlayamadım. İlk kez riske girmişsin yani tatlıcıya gidip hanım göbeği yemişsin. Tadı damağında kalmışa benziyor ki “Hep hanım göbeği mi yiyeceğim yoksa şambaba ya da vezir parmağı yemeli miyim?” diye soruyorsun.

Ne bileyim aslanım, ne senin damağınım ne de midenim. Davulun sesi uzaktan hoştur da cici mamaya gelince koştur yavrum koştur! Taa ki dizinde derman kalmayıncaya, beyninden “Yeter” emri gelinceye kadar koştur. O zaman göreceksin vehbinin kerrakesini!!! Sonra geldiğin noktada durumu kendine soracaksın. Şu anda irade de, idare de sende. İster değiştir, ister bir kişiye indir, sana kalmış.

Kocam mastürbasyon yapıyor

28 yaşında kadınım, 1 yıllık evliyim. Kocamla mutlu olduğumuzu düşünüyordum ama onu 1 hafta önce mastürbasyon yaparken gördüm. Gördüğümü ona söylemedim ama çok mutsuzum. Evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, sık gördüğümüz bir olayı soruyorsun. Sanıyorum eşin, evleninceye kadar mastürbasyonla idare etmiştir. Başka ne yapabilirdi ki? Kadın, kız yok. Olanlar da ortama, paraya bağlı. Yaşını yazmamışsın ama bana göre 30’lu yaşlara adımını atmış, 15 yıl da mastürbasyon yapmıştır. Mastürbasyonla yatmış, onunla kalkmıştır.

Bunun adı alışkanlık yani şartlanmadır. Bu durum, sana olan sevgisi ve seks duygularıyla ilgili değildir. Bence içine atıp saklama, asla onu da suçlama, yaparken de onu devreye dışı bırakma. Ne var ki öteki ilişki ve fantezilerinden ödün verme. Bu konunun tedavisi bir yöntemle mümkün, onun seni sevdiğine inanıyorum, el ele çaresini arayın diyorum.

Kızlar büyük diye korkuyor

22 yaşındayım cinsel organım 22 santim. Kızlar ilişkiye girmekte korkuyor. Nasıl davranmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sözle ya da imaj yaratarak yapılan mastürbasyonlar vardır. Bunların çoğu da cinsel anlam taşımadan kullanılır. Adamın parası yoktur, onu tanımayanlara hanının, hamamının olduğunu söyler. Ya da karısını görünce sinen biridir de erkeklerin yanında tam maço havasına kapılır.

Örneğin; kadını bir tokatla yere serdiğinden falan bahseder. Delikanlı oğlu ölen anne, cenazede “Ah benim doru atlı, gümüş eyerli, sedef kakmalı silahlı oğlum! Bunları bırakıp nerelere gidiyorsun?” diye ağlarken biri gelip “Hanım, sizin yiyecek ekmeğiniz yok, nerede o at ve silah” demiş. Kadın “Aklına koymuş idi, alacak idi” diye cevap vermiş. Büyükmüş, hayrını gör değerli okurum.

Ben şu görüp görüp kaçan kızları merak ediyorum. Yoksa sen de mi aklına koyduğunu yazıyorsun?

Kısa diye çekiniyorum

36 yaşındayım, cinsel organım 8 santim. Bu nedenle ilişkiden uzak duruyorum. Penisin büyümesi için bir imkan var mı? Var ise maliyeti ne olabilir? İleride çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, şişmansan zayıfla. Penisinin 8 santimden uzun olduğunu sanıyorum. Yani ereksiyon halindeki ölçüsü önemli. Çocuğun penis boyuyla ilgisi yok. Sperm muayenesi yaptırırsın, sonuçlarını alırsın. Penis ameliyatla 1-2 santim büyür, bunun için de çok paran gider. Bu uzatma operasyonu gerekli mi yoksa değil mi kararını doktor verir. Sen bu konuya takılma.

Sürekli yapıyorum

18 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Kendimi sürekli mastürbasyonla tatmin ediyorum. Bu durum nereye kadar devam edecek?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Arkadaş ve sevgili de bulursun. Çünkü kızlar da aynı şeyi düşünüyorlar. Olayın özü insanca ve estetik yaklaşımlarda gizli. Mastürbasyonu azaltmanın peşine düş.

Eşimi istemiyorum

33 yaşındayım, evliyim, 2 çocuk babasıyım. Ergenlikten beri mastürbasyonu çok seviyorum ve eşimle ilişkiden zevk almıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi çok erkek var. Ülkemizin kaderi bu. Birçok evli adam son derece güzel, alımlı karısı varken gizli gizli mastürbasyon yapıyor. Çare: Kesinlikle profesyonel yardım al. İradeni kullanarak fantezilerini doğru kanala aktarmalısın.

Cinsel organım çok mu kısa?

18 yaşındayım, penisim çok kısa ve ince. Cinsel ilişkiye girmedim. Çünkü utanıyorum. Mastürbasyon yaparsam değişeceğini söylüyorlar ama bu da işe yaramıyor. Sizce bunun başka bir yöntemi yok mu?

CEVAP

Değerli yavrum, penisin ereksiyon halinde 10 santimin üzerinde ise sorun yok. 12-13 santimler iyidir. 13-14 santim idealdir. 15-16 santim normal penistir. 16’nın üstü büyüktür. Bu da kadına acı verir. Penisin büyümesi sadece ameliyatla olur. Bu öyle sanıldığı kadar kadar kolay bir operasyon değildir. Hem maddi hem de manevi açıdan zordur.

İstiyorum ama olmuyor

17 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girmeyi çok istiyorum ama bir türlü giremiyorum. Geneleve gitmeyi düşündüm ama yaşım tutmadı. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

CEVAP

Sevgili yavrum, boşlukta sallanıyorsun. Buna dua et. Çünkü bu yaşta maceraya girersen o boşluktan bir yere çakılırsın ki kolun kanadın kırılabilir. Başkalarının körpecik genç ve masum kızlarını bir tür kandırıp onlarla cinsel ilişkiye girdikten sonra ayaklarının yere basacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bekle yavrum, her genç gibi bekle.

Erken boşalıyorum

37 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olman gerekiyor, doğru uzmana başvur, her şey yoluna girer.

Sürekli hayal kuruyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken çok erken boşalıyor, zevk almıyorum. Bir de ben kadınlara hayranım. Ne zaman bir kadın görsem onunla ilgili hayaller kuruyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonda geç boşalmayı öğren, kendini tut. Hareketlere ara ver ve başka şeyler düşün. Kızlara hayran olman doğal. Onlara zarar verme yeter. Aslında en güzeli odur. Ah bir de ölçüyü bilebilseniz.

Kız arkadaşımı mutlu edemiyorum

19 yaşındayım ve kız arkadaşımı mutlu edemiyorum. Penisim 16 santim ve erken boşalıyorum. Partnerimin ilişkiden hoşlandığını hissetmiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis normal ve normalin üst sınırını zorluyor. Erken boşalman elbette kız için olumsuzluk. Bu evlilik koşullarında tedavi ile düzeltilebilir. Şimdilik yapacağım bir şey yok. Kızların ve kadınların orgazm olma şansı öyle yüksek değildir. Kız arkadaşın klitoris orgazma alışmışsa bunu vajinal orgazma transfer etmek gerekir. Ama sabır, ustalık ve zaman bedeli ödeyebilirsin. Bunu da göze al. Çünkü hayat uzun.

Boyu sorun yaratır mı?

23 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bir gün evlendiğimde bu durum bana sorun yaratacak diye korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, olacağını sanmıyorum ama yine de bir doktora görünsen, kasık yağın fazlaysa onu aldırsan. Ya da teknik bilgilerle kendini kompleksten kurtarsan diyorum.

Sevgilimle her gün ilişkiye giriyorum

19 yaşında kızım. Sevgilimle her gün ilişkiye giriyorum. Sizce sakıncası var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bence bir sakıncası yok. Sence sakıncalı mı? Aileni ve geleceğini düşünerek bu konuda dilim tutuluverdi.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatın ekseni sevgi değildir, o sadece süsüdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder