Yaşam Vadi'nin Hollywood'lu yönetmeni ve korkusuz Bello geliyor

Vadi'nin Hollywood'lu yönetmeni ve korkusuz Bello geliyor

Paylaş
Vadi'nin Hollywood'lu yönetmeni ve korkusuz Bello geliyor

Tüyler ürperten, yerçekimini hiçe sayan, hiç görülmemiş gösterileriyle herkesin ağzını açık bırakan dünyaca ünlü dublör Bello, çıktığı dünya turnesinde, “Asya ve Avrupa'nın incisi” diye adlandırdığı hayranı olduğu bu şehirde yapmayı planladığı yeni gösterisinin müjdesini vermek üzere Haziran'da İstanbul'daki hayranları ile buluşuyor

Hollywood’dan ünlü yapımcı ve yönetmen Neil Mandt, yeni çekeceği TV Show’u için yine İstanbul’da. Marmara’nın incisi Boğaz’ı kendine mekân seçen Mandt, İstanbul’u kapsayan bölümün çok ses getireceğini söylüyor.

“Asya ve Avrupa’nın kesiştiği muhteşem İstanbul’da bu numarayı yapmadan ölürsem gözüm arkada kalır!” diyen gözüpek dublör Bello ise Boğaz’ı yakından görmek için ünlü yapımcı ile İstanbul’a geliyor. Çılgın dublörün yapmayı planladığı yürekleri hoplatan bu gösterisi ile tüm dünyanın gözü İstanbul’da olacak!

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18478","18478","201406","18478-149938.jpg","1", "0","Vadi'nin Hollywood'lu yönetmeni ve korkusuz Bello geliyor");

Bu çılgın proje, Kurtlar Vadisi’nin Sharon Stone ve Andy Garcia ile olan sahnelerini çeken Emmy ödüllü Hollywood’tan ünlü yönetmen ve yapımcı, aynı zamanda Mandt Bros. Productions’ın sahibi Neil Mandt’e ait. İstanbul’a TV Showlarında sık sık yer veren ünlü yapımcı Mandt de, çılgın dublör Bello ile birlikte bu yeni projenin startını vermek için Haziran’da İstanbul’da olacaklar.





Tüyler ürperten, yerçekimini hiçe sayan, hiç görülmemiş gösterileriyle herkesin ağzını bir karış açık bırakan dünyaca ünlü korkusuz dublör Bello, çıktığı dünya turnesinde, “Asya ve Avrupa’nın incisi” diye adlandırdığı hayranı olduğu bu şehirde yapmayı planladığı yeni gösterisinin müjdesini vermek üzere Haziran’da İstanbul’daki hayranları ile buluşuyor.

Yaptığı çılgınca gösterileri ile çok ses getiren, dünya basınında hakkında 250 milyonun üzerinde izlenim ve yorum bulunan ve hızla artmaya devam eden Bello Nock, çok sevdiği İstanbul’da, Asya ve Avrupa’nın birbirine bağlandığı noktada hiç görülmemiş başka bir inanılmaz gösteriyi yapmak istediğini açıklamak üzere İstanbul’da olacak.

6 yabancı dil konuşabilen, ölümü hiçe sayan gösterileri güvenlik kilitsiz yapan Bello, en son 3 Haziran’da Times Meydanı’nda yerden metrelerce yüksekte sandalye üzerinde 8 saat dengede kaldığı sırada birçok televizyon kanalından farklı haber bültenleri ve televizyon programları ile canlı söyleşiye katılarak bir günde 30 milyon sosyal medya izlenimine ulaştı. 6 Haziran’da ise Kaliforniya’daki Rose Bowl Stadyumu’nda yerden yaklaşık 300 metre yüksekte, hiçbir güvenlik önlemi olmaksızın, gösteriyi hayranlarının canlı olarak izlediği TheUltimate.com sitesinde internetten birebir görüştü. Gösteri sırasında yerden 300 metre yüksekteki ip üzerinde tek ayağı üzerinde selfie çeken, @BelloNock’tan tweet’lere cevap veren Bello, Hollywood ünlülerine ve hayranlarına video mesajları göndererek “yerden yüzlerce metre yüksekte sosyal medya vasıtası ile birçok söyleşi” yaparak adeta yepyeni bir rekorun sahibi oldu. Bu sayede, medyada 140 milyon medya izlenimiyle büyük ses getirerek yaklaşık 52 milyon sosyal medya izlenim ve yorumuna ulaştı.



30 Ağustos 2014’te, Las Vegas’ta internetten de canlı olarak takip edilebilecek olan, şimdiye kadar görülmemiş yepyeni bir gösteriyi yapmaya hazırlanan Bello – 15 dakikadan az bir sürede yapacağı birbirinden riskli 15 ayrı numarayı bir araya getirerek yine adeta ölüme meydan okuyacak! Hayranlarının canlı olarak internette TheUltimate.com’dan izleyebilecekleri bu gösterisi, “Bello: The Ultimate Daredevil” ile başta iki çocuğu ve çok sevdiği eşi olmak üzere, tüm hayranlarının yüreklerini bir kez daha hoplatacak! Mandt Bros. Productions ve Major League Baseball Advanced Media’nın sunacağı, Las Vegas’tan canlı olarak internette yer alacak bu muhteşem gösteri, 30 Ağustos’ta TheUltimate.com ‘da Bello hayranları ile buluşacak.

BELLO HAKKINDA

Bello Nock, yaptığı tüyler ürperten çok riskli canlı gösterilerle milyonlarca kişiyi etkileyerek hayranlarının sayısını gün geçtikçe katlıyor. Yaptığı gösteriler, olabilecek her türlü en riskli numara ve korkunç cesaret gerektiren gerçek yetenek ve müthiş disiplin ve konsantrasyon gerektiren numaralardan oluşuyor. Korkusuz gösterileri ile olduğu kadar ilginç saç modeli ile de hafızalara kendisini kazıyan Bello, Guinness Rekorlar Kitabı’nda da, “Seyahat gemisinde ilk kez ip üzerinde yüksekte yürüyen adam” olarak yer alıyor. Özgürlük Heykeli’nin üzerindeki bir trapezde ayak parmaklarından asılı bir şekilde kalan, York City’deki ünlü Madison Square Garden’ın çatısında yaptığı gösteri ile yürekleri bir kez daha ağızlara getiren Bello’ya TIME dergisi, yayımladığı “Amerika’nın en iyi Sanatçı ve Yetenekleri” listesinde yer veriyor.

MANDT BROS. PRODUCTIONS HAKKINDA

Neil Mandt, kardeşi Michael ile sahibi oldukları Mandt Bros. Productions şirketine, hazırladıkları birbirinden güzel TV Showları, spor programları, filmler ve belgesellerle Hollywood’da 4 Emmy ödülüne layık görüldüler ve başarılarına yenilerini ekliyorlar. Hollywood, Los Angeles (Kaliforniya)’da merkezi bulunan Mandt Bros. Productions şirketi’nin televizyonlara kazandırdığı her program, ayrı bir reyting canavarına dönüşüyor. Yoğun seyirci kitlesini arkasından sürükleyen Amerikan’ın birçok kanalında yayınlanmış ve uzun süredir yayınlanmakta olan ürettikleri TV programlarından birkaçı: “Million Dollar Arm,”, “Last Stop for Paul,”, “Next Stop for Charlie” (Showtime), “Destination Truth” (Syfy), “Jim Rome is Burning” (ESPN), “Ice Brigade” (Food Network), “Strangers in Danger” (Fuel TV), “The Car Show” (Speed Network),…

Haberin Devamı