Gündem Üzerine iş makinesinin kepçesi düştü

Üzerine iş makinesinin kepçesi düştü

Paylaş
Üzerine iş makinesinin kepçesi düştü

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nde arkadaşlarıyla kaldırımda otururken yanlarında duran kamyonun üzerindeki iş makinesinin kepçesinin altında kalan 16 yaşındaki Numan Tamardıç yaralandı

Tamardıç, ilk müdühelisinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Akdağmadeni'nde oturan Ticaret Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Numan Tamardıç, okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte yolda yürümeye başladı.

Haberin Devamı

Bir süre sonra bir bakkalın önünde su almak için duran Tamardıç ve arkadaşları kaldırımın üzerine oturdu. Bu sırada yanlarında kepçe yüklü bir kamyon durdu. Kamyonun hareket etmesiyle iş makinesinden ayrılan kepçe önce yere ardından da sekerek Numan Tamardıç'ın üzerine düştü. Sağ bacağı kepçe altında kalan Tamardıç, arkadaşları tarafından kurtarıldı.

NE OLDUĞUNU ANLAYAMADAN

Sağ baldırında derin kesikler oluşan Tamardıç, arkadaşları tarafından Akdağmadeni Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirileren Numan Tamardıç tedavi altına alındı.

Olayın birden geliştiğini söyleyen Tamardıç, “Arkadaşlarımla otururken yanımızda iş makinesi yüklü kamyon durdu. Hareket ettiği sırada üzerindeki iş makineden ayrı olarak duran kepçe önce yere düştü sonra da benim bacağımın üzerine geldi. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.

Haberin Devamı

Sağ bacağında derin kesikler oluşan Tamardıç’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA)