Yaşam Uzaylılar burada saklanıyormuş

Uzaylılar burada saklanıyormuş

Paylaş
Uzaylılar burada saklanıyormuş

Dünya dışı yaşama dair iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Uzaylı kolonilerinin kara deliklerde gizlendiği iddia edildi

Moskova'daki Rus Bilimler Akademisi Nükleer Araştırma Enstitüsü'nden Profesör Vyacheslav Dokuchaev'e göre, bazı kara deliklerin iç yapısı karmaşık ve bu karmaşık iç yapı fotonların, moleküllerin ve gezegenlerin merkezi bir tekilliğin yörüngesinde dönmesine imkan veriyor.

Tekillik, kara delikte uzayın ve zamanın sonsuz olduğu bölgeye deniyor. Ama profesör, belli kara deliklerin merkezinde ve doğru koşullar altında uzay ve zaman çatısının bir kez daha var olduğu bir bölgenin mevcudiyetini iddia ediyor.

FBI'DAN UFO AÇIKLAMASI

Buna göre, eğer yüklü ve dönen bir kara delik yeterince büyükse, olay ufkunun yani ışığın ve hiçbir şeyin olmadığı noktanın ötesindeki çekim güçlerini zayıflatabilir ve kara deliğin çekiminden kaçabilmek söz konusu olabilir.

Bilim insanları, uzun zamandır fotonların istikrarlı periyodik yörüngelerde, böyle yüklü kara deliklerin içinde hayatta kalabileceğini biliyor. Ancak profesör, bir kara deliğin dahili Cauchy ufkunun (boyutların yeniden geri döndüğü bölge) moleküllere ve hatta gezegenlere ev sahipliği yapıyor olabileceğini öne sürüyor.

Profesör, "Tüm dış iki ufukla gizlenen bu iç kara delik alanı, gerçekten uygun bir yer. Gelişmiş medeniyetler, dışarıdan görülmeden galaktik çekirdekte süper kara deliklerin içinde güvenle yaşıyor olabilir" diyor.

Bilim insanları geçen yıl M87 kara deliğinin sanılandan neredeyse iki kat daha büyük olduğunu keşfetmişti.

Haberin Devamı