Türkiye (Son Dakika) 'Uyuşturucu büfesi'ni polis bastı

'Uyuşturucu büfesi'ni polis bastı

Paylaş
'Uyuşturucu büfesi'ni polis bastı

Şişli'de polis uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine bir büfeye baskın düzenledi. Büfede yapılan aramada buzdolabına saklanmış halde bir miktar esrar ve bonzai ile uyuşturucuyu paketlemek için kullanılan bin 500 adet poşet ele geçirildi

Büfeye yapılan baskında gözaltına alınan A.E. 'uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak' ve 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçlamasıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. ŞİŞLİ'DE 3 AYDA 300 KİŞİYE KUMARDAN İŞLEM YAPILDI Ayrıca Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kumar oynatıldığı ihbarları üzerine Merkez Mahallesi Nahiye Elgün Sokak'ta bir iş yerine baskın düzenledi.

Haberin Devamı

İki defa yapılan operasyonda kapıda telsizle bekleyen kişinin içeriye haber vermesi üzerine içeridekilere suçüstü yapılamadı. Kapı önünde bekleyen kişinin içeriye haber verdiğini anlayan polis ekipleri bu sefer operasyonu yapmadan önce bu kişiyi gözaltına aldı. İçeri giren polisler çok sayıda kumar aleti, tombala makineleri, 10 LCD televizyon ve iki adet telsize el koydu. Yapılan operasyonda 80 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Ayrıca Şişli'de Emniyet Müdürlüğü'nün son üç ayda yaptığı 6 ayrı kumar baskınında 300'den fazla kişi hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Ümit TÜRK/DHA