Nedim Şener Utanç iddianamesi
HABERİ PAYLAŞ

Utanç iddianamesi

Haberin Devamı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün Özel Yetkili Mahkemeler’de hukuk eliyle estirdiği terörün kurbanlarının isimlerini hatırlıyor musunuz? Çoğu unutuldu. Hatırlamak istemeyenler de var! Ama ben hatırlatayım:

Kuddusi Okkır: Ergenekon’un finansörü olmakla suçlandı. Cezaevinde kansere yakalandı. Tahliye talebi reddedilen Okkır, tahliye edildikten beş gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Kaşif Kozinoğlu: MİT Orta Asya Başmüşaviri iken Odatv davasında tutuklandı. Kozinoğlu tutukluyken henüz savunmasını yapamadan, ilk duruşmaya bir hafta kala Silivri Cezaevi’nde hayatını kaybetti.

Yarbay Ali Tatar: Balyoz davasında tahliye edildikten sonra hakkında yeniden tutuklama kararı çıkınca evinde beylik tabancası ile intihar etti.

Albay Berk Erden: Yarbay Ali Tatar gibi beylik silahı ile yaşamına son verdi.

İlhan Selçuk: Ergenekon davasında 83 yaşında sabaha karşı gözaltına alındı. İki gün boyunca sorgulandı. Serbest bırakıldıktan iki gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Türkan Saylan: 79 yaşında kanser tedavisi gördüğü sırada gözaltına alındı. Bir ay sonra hayatını kaybetti.

Katiller listesi

Kimdi bu kurbanların katilleri? İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın konuyla ilgili hazırladığı son iddianemede tek tek sıralandı. Onları da hatırlatayım:

Savcılar; Cihan Kansız, Savaş Kırbaş, Zekeriya Öz, Hüseyin Kaplan, Mehmet Ali Pekgüzel, Nihat Taşkın, Mehmet Murat Dalkuş, Ercan Şafak, Fikret Seçen.

Hakimler; Hasan Hüseyin Özese, Hüsnü Çalmuk, Sedat Sami Haşıloğlu, Vedat Yılmazabdurrahmanoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Karababa.

Tüm bu cinayetler 2007 ile 2012 arasında herkesin gözü önünde gerçekleşti. 17/25 Aralık’a kadar adı cemaat olan sonra 15 Temmuz’a kadar Paralel Yapı denilen şimdi ise FETÖ diye bilinen teröristlerle iktidarın desteği ile işlendi bu cinayetler. Şimdinin “özgürlük savaşçısı” liberaller, gazeteciler, siyasetçiler destekledi bu cinayetleri.

Vesayetle savaşıyorlardı!

Hepsi yalan bunu baştan beri biliyorlardı. Azıcık onurları varsa çıkıp o yıllarda yazdıklarını şimdi de savunsunlar bakalım. Yapamazlar, konuşamazlar suç ortaklığını itiraf edemezler. Çünkü bu iddianame onların da utanç iddiannamesi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder