Osman Şenher Ustaya selam
HABERİ PAYLAŞ

Ustaya selam

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi bu sezon Türk Telekom Arena’da yapılan iç saha maçlarında “Galatasaray efsanelerini anıyor” adıyla mükemmel bir organizasyon yapıyor. En son Fener maçında Hakan Şükür’dü, dün ise sarı-kırmızılı ekibin yakın tarihine adını yazdıran Cevad Prekazi. Maç öncesi Prekazi, ödülünü aldıktan sonra alkış yağmuru altında tribünleri gezerken aklıma attığı nefis frikik golleri geldi.
[[HAFTAYA]]

Frikik ustası Prekazi ve Hagi’den sonra böyle goller izlemeye hasret kalmıştık. Bu hasreti hem de maç berabere giderken, takım kötü görüntü verirken Trabzonspor’dan alınan Selçuk İnan dindirdi. Kaleye 25 metreden topa öyle bir vurdu ki tribündeki frikik ustası Prekazi bile ayağa kalkıp alkışladı. Selçuk İnan henüz Galatasaray’a tam uyum asğlamış değil.

Buna rağmen attığı bütün gollerde, verdiği paslarda, ustalık, beceri var. Trabzon maçında da dün gece attığı gole benzer bir şekilde topu filelere asmıştı. Selçuk’un önü açık. Yeter ki İstanbul’un hızlı yaşantısına kendini kaptırmasın. Teknik direktör Fatih Terim ile baba-oğul ilişkisi olduğunu biliyorum. Kötü de oynasa iyi de oynasa hocası 90 dakika formayı ona veriyor.

Tabii ki daha aktif olmalı. En azından Brezilyalı Melo’nun hırsına yaklaşmalı. Melo 25 milyon euro artı bir futbolcu karşılığında Juventus’a transfer olmuştu. Geçen sezon İtalyan medyası en kötü futbolcuya verilen “Altın bidon” ödülünü Melo’ya layık görmüştü. Şimdi o Melo Galatasaray’da pırıl pırıl parlıyor. Çok zor ama dilerim kiralık Melo’nun bonservisi Juventus’tan alınır, yıllarca Galatasaray’a hizmet eder ve Selçuk-Melo ikilisi uzun seneler Galatasaray’a çok büyük başarılar kazandırır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder