Spor Usta boksör Tyson Fury'nin son hali şoke etti!

Usta boksör Tyson Fury'nin son hali şoke etti!

Paylaş
Usta boksör Tyson Fury'nin son hali şoke etti!

Wladimir Klitschko'yla yaptığı maçın ardından boksu bıraktığını açıklayan Tyson Fury'nin 2 yılda uğradığı değişim hayranlarını şaşırttı

Çingene Kral lakaplı dev boksör Tyson Fury dün Manchester'daki bir restauranttan çıkarken görüntülendi. 2 sene önce 112 kilo olan Fury, bu kilosunu çok fazla aştığı görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Wladimir Klitschko'yu nakavt eden Anthony Joshua zaferin ardından Tyson Fury'ye meydan okumuştu. Bu teklife cevap ise gecikmedi ve Tyson Fury "Hadi dans edelim" diyerek teklifini kabul ettiğini açıkladı

Fakat uyuşturucu problemi olduğu iddia edilen Fury, geçtiğimiz mayıs ayında ringlere dönme planı yapmış fakat doping maddesi kullandığı ortaya çıkınca iptal olmuştu.


İKİSİ DE HİÇ YENİLMEDİ


Wembley'de 11. raundda Klitschko'yu nakavt eden Joshua maç sonunda Tyson Fury'yi dövüşe davet etti. 19 müsabakadır yenilmeyen Joshua 90 bin izleyici karşısında zaferin tadını çıkarırken WBA kemerinin de sahibi oldu. 28 yaşındaki Tyson Fury de yenilgisiz durumda.

25 dövüşte 18 nakavtı bulunan Fury, sağlık problemleri nedeniyle 2015'de Klitschko'yla yaptığı maçtan bu yana boks yapmıyor. Şu anda boks lisansı da bulunmayan Fury buna rağmen Twitter'dan Joshua'nın meydana okumasına 'Hadi dans edelim' diyerek olumlu yanıt verdi. Peki Tyson Fury kimdir?



Haberin Devamı