Magazin Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı?

Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı?

Paylaş
Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı?

Türkiye'nin hangi yıldız oyuncusu 'Hayatımın Rolü' dizisi için kadın oldu

Süreç Film'in Star TV için çektiği dizi temmuz ayında seyirciyle buluşacak. Yapımcılığını İnci-Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in üstlendiği Hayatımın Rolü’nde usta aktör Haluk Bilginer ve Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor. Dizide tıpkı gerçek hayatta 6 yıllık eşi Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı gibi eşinden ayrılan bir tiyatrocuyu oynayan Bilginer, çoçuklarının hasretine dayanamayıp dadı kılığına girerek tekrar evine dönecek.

Hayatımın Rolü’de de usta oyuncu Haluk Biginer, izleyicilerin karşısına Dadı Yaşar olarak çıkacak. Ela (Ebru Özkan), Müşfik (Haluk Bilginer)’in nekadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik istemeye istemeyeEla’nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerinevermesi sonucu onlardan ayrı kalmak zorunda kalan Müşfik, bu duruma bir çözümbulmaya kararlıdır. Ela’nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen bu iş için başvurur. En iyi bulduğu çözüm, dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır.

Haluk Bilginer’in kadın kılığına girmek için kullandığı maskeler dünyaca ünlü İngiliz makyaj ustası Kristyan Mallet tarafından yapıldı. Haluk Bilginer’in yüz ölçümlerini alan ve kendisiyle birkaç prova gerçekleştirdikten sonra Londra’ya dönen Mallet, her bölüm için en az 3-4 maskeyi Türkiye’ye gönderiyor. Her maskenin maliyetinin 1000 paund olduğu, her bölümde dört maskenin kullanıldığı çekimlerde ise maskeler Bilginer’in suratında en fazla altı saat kalabiliyor. Kadın kılığına girebilmek için en az iki saat makyaj koltuğunda oturmak zorunda kaldığını söyleyen Haluk Bilginer, “Beni tek zorlayan şey makyaj ve bu sıcaklarda içime giymek zorunda kaldığım dolgu malzemeleri. Tabii bir de maskeler en fazla altı saat suratımda kaldığı için zamana karşı bir yarış söz konusu” diyor. Reyting rekorları kıran dizileri kaleme alan Gamze Özer’in senaryosunu yazdığı dizide, İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, GüzinÖzyağcılar, Emel Göksu, Ebru Aykaç, Tiraje Başaran, Su Kutlu, Berke Tevfik veAlisa Sezen de rol alıyor.

Milliyet

Haberin Devamı