Magazin Ünlü isimlere şok gözaltı

Ünlü isimlere şok gözaltı

Paylaş
Ünlü isimlere şok gözaltı

İstanbul Narkotik Şubesi ekipleri bu sabah büyük bir uyuşturucu operasyonu başlattı. Kenan İmirzalıoğlu ve Sarp Apak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında yer alan İlker Aksum serbest bırakıldı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı. Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

İlker Aksum ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10607","10607","201308","10607-1.jpg");

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10603","10603","201308","10603-1.jpg");

Ünlü isimlere şok gözaltı


Uyuşturucu operasyonu Çeşme'ye uzandı


Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı. İstanbul polisi gözaltına aldığı bu sanatçıları uçakla İstanbul’a götürmek üzere harekete geçti.

Eğlenirken gözaltına alındılar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün başlattığı uyuşturucu operasyonu kapsamında, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde de gözaltılar oldu. Gündoğan Beldesi’ndeki bir restoranda, Yahşi Cazibe adlı dizinin oyuncularından Hakan Yılmaz, geçen ay dünya evine girdiği eşi Elif Öngel ve arkadaşlarıyla yemek yiyip eğlenirken, Anadolu Kartalları adlı filmin oyuncusu Özge Özpirinçci de Bitez’de bir barda eğlenirken gözaltına alındı.

Gözaltılar sırasında, sivil polislerle sanatçıların arkadaşları arasında kısa süreli gerginlik yaşandığı belirtildi. Gözaltına alındıktan sonra Milas- Bodrum Havalimanı’ndan uçakla İstanbul’a götürülen iki sanatçının uyuşturucu madde kullanmak ve taşımak suçlarından arandığı ve ifadelerinin alınacağı belirtildi. Hakan Yılmaz’ın eşinin de İstanbul’a döndüğü kaydedildi.

Öte yandan operasyon kapsamında, Çeşme’de tiyatrocu Ersin Korkut ile yönetmen Mehmet Kaya Hakyemez, Kuşadası’nda da Murat Eken’in gözaltına alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10597","10597","201308","10597-1.jpg");