Mehmet Coşkundeniz Ünlü aldatma skandalları
HABERİ PAYLAŞ

Ünlü aldatma skandalları

Haberin Devamı

Ünlüler dünyası öyle sanıldığı kadar geniş değil. Bir süre sonra bakıyorsunuz ki, herkes herkesle bir şekilde temas etmiş. Üstelik o dünyada ihanet de gizli kalamıyor ve bir gün mutlaka ortaya çıkıyor. Hatta bu ihanetlerden bazılarında kadınlar değişse de, erkek hep aynı. İşte, aynı erkek tarafından aldatılan ünlü kadınlar...

KADINLAR DEĞİŞİYOR, ERKEKLER AYNI


FERAYE TANYOLAÇ - HÜLYA AVŞAR

Bir gece gazeteciler Kaya Çilingiroğlu'na "Ferrari'niz hayırlı olsun" der. Kaya Çilingiroğlu ise yanlış anlayıp, "Siz Feraye'yi nereden biliyorsunuz?" diye cevap verir. Ve o an Çilingiroğlu'nun eşi Hülya Avşar'ı Feraye Tanyolaç ile aldattığı ortaya çıkar. Hülya Avşar hemen boşanır. Kaya Çilingiroğlu Feraye ile evlenir. Ama onların evliliği de fazla uzun sürmez.

DEMET ŞENER - DEMET AKALIN

İbrahim Kutluay, Demet Akalın ile birlikteydi. Herkes onlara evlenecekler gözüyle bakıyordu. Ancak, İbrahim Kutluay'ın sevgilisi Demet'i, bir başka Demet ile aldattığı ortaya çıktı. İbrahim Kutluay ile evlenen Demet Şener oldu. Ama eşi, “Bana ihanet etti” deyip boşanma davası açtı. Davaları hâlâ sürüyor.

ZUHAL OLCAY - AŞKIN NUR YENGİ

Bu iki ünlünün ortak yanı, eşleri olan Haluk Bilginer. Haluk Bilginer, Zuhal Olcay'ı Aşkın Nur Yengi ile aldattı. Boşandı, Aşkın Nur Yengi ile evlendi. Ama onu da aldattı ve boşandılar. Haluk Bilginer, şu sıralar Zerrin Tekindor ile beraber. Aşkın Nur Yengi'yi aldattığı kişinin kim olduğu ise henüz ortaya çıkmış değil.

ASENA - DERYA TUNA

İbrahim Tatlıses, hayat arkadaşı Derya Tuna'dan ihanet nedeniyle ayrıldı. Sevgilisi dansöz Asena'ydı. İlişkileri dört yıl sürdü. Asena ile birlikteyken, Ayşegül Yıldız ile ilişki yaşamaya başladı. Suikast sonucu yaralandığı ve hastanede tedavi gördüğü sırada Ayşegül Yıldız ile evlendi. Ama ondan da boşandı. Şimdilerde yeniden evleneceği konuşuluyor.

TUĞBA COŞKUN - SEDEF ALTUNTAŞ

Mehmet Ali Erbil, Sedef Altuntaş ile evliyken, hayatına Tuğba Coşkun girdi. Olay ortaya çıkınca Sedef affetmedi, boşandılar. Mehmet Ali Erbil de kısa süre sonra Tuğba Coşkun ile evlendi. Ama ihanet bir kez daha karanlık yüzünü gösterdi. Tuğba Coşkun da aldatıldığı için boşandı. Üstelik, “Beni çok sayıda kadınla aldattı” diyerek ihanetin birden fazla olduğunu söyledi.

ŞEBNEM FERAH - EBRU GÜNDEŞ

Şebnem Ferah, bağlı olduğu müzik şirketinin yöneticisi Süha Yavuz ile büyük bir aşk yaşadı. Süha Yavuz, Şebnem için eşini terk etti. Ama daha sonra Şebnem'i de aldattı ve Ebru Gündeş ile birlikte olmaya başladı. Bu çift de evliliğe giderken ayrıldı. Ayrılığa, Süha Yavuz'un manken Aysu Baceoğlu ile ilişkisinin neden olduğu iddia edildi.

DENİZ AKKAYA - GÜLŞEN - NEFİSE KARATAY

Bu kez aynı erkek tarafından aldatılmış üç ünlü kadın var sırada. Murat Varol, evli oldukları dönemde eşi Gülşen'i Rus manken Oxana ile aldattı. Oxana'dan bir de çocuğu oldu. Varol daha sonra Nefise Karatay ile aşk yaşadı, tam evleneceklerken Deniz Akkaya ile aldattı. Akkaya'yı da başka bir Rus ile aldattığı ortaya çıktı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder