Magazin Ünlü aktör annesinin cinayetini çözdü

Ünlü aktör annesinin cinayetini çözdü

Paylaş
Ünlü aktör annesinin cinayetini çözdü

Hollywood'un ünlü simalarından Dylan McDermott, annesinin cinayetini aydınlattı

Ünlü aktör Dylan McDermott 45 yıl önce intihar ettiği söylenen annesinin, cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı.

Altın Küre ödüllü ünlü aktör Dylan McDermott 45 yıl önce intihar ettiği söylenen annesi Diane McDermott’ın şüpheli ölümüyle igili araştırmalarını tamamlayarak annesinin cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı.

1967 yılında ABD’nin Connecticut eyaletinde gerçekleşen olayda annesinin uyuşturucu bağımlısı erkek arkadaşı John Sponza tarafından cezalandırılarak evden atılan McDermott bahçede bulunduğu sırada silah sesi duymuş ve daha sonra annesinin bir ambulansla evden götürülüşüne şahit olmuştu. Sponza 1972 yılında bir arabanın bagajında ölü olarak bulundu.

ABC televizyonunun haberine göre aradan geçen yıllar boyunca annesinin intihar ettiğine inanan McDermott içindeki şüphelerden kurtulamadı ve olayın dosyalarını yeniden açtırdı. McDermott yaptığı araştırmalar sonucunda varlıklı bir aileye sahip olan Sponza’nın polisle olan yakın temasları nedeniyle annesinin ölümüyle ilgili ipuçlarının ortadan kaldırıldığını ortaya çıkardı.

Annesi sağ elini kullanmasına rağmen başındaki kurşun izi sol tarafındaydı. Ayrıca, otopsi raporları da ölümün cinayet sonucu gerçekleştiğini doğruluyordu. McDermott gerçeğe ulaşana kadar hayatı boyunca acı çektiğini söyledi.

ntvnsmbc

Haberin Devamı