Dünya Üniversite tuvaletinde gizli kamera

Üniversite tuvaletinde gizli kamera

Paylaş
Üniversite tuvaletinde gizli kamera

ABD'de tuvalete gizli kamera yerleştirip kız öğrencilerin fotoğraflarını çeken profesör istifa etmek zorunda kaldı

Colby College'da ekonomi profesörü olan Philip H. Brown, iddialar ortaya atıldığında bir Çin gezisinde öğrencilere refakat ediyordu. Profesör sonunda baskılara dayanamayıp, iddiaların doğru olduğunu ve daha önce de yaptığını itiraf etti.

Olay, gezi sırasında profesörün dizüstü bilgisayarında blog yazan öğrencilerin yanlışlıkla bir başlığı silmeleri ve çöp kutusuna baktıklarında burada bir arkadaşlarının belden aşağısı çıplak çekilmiş fotoğraflarını görmeleriyle ortaya çıktı.

Profesör, Çin gezisi sırasında kaldıkları otelde bir ilk yardım kutusunun banyoda bulunması konusunda öğrencileri ikna etti. İddiaya göre, öğrencilere "Banyoda dursun ki herkes ihtiyacı olduğunda nerede olduğunu bilsin" dedi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Fotoğrafları gören öğrenciler daha sonra banyoyu araştırdı ve ilk yardım kutusunda kamera gizlenmiş olduğunu gördü. 2003'ten beri kolejde çalışan Brown, polis tarafından soruşturuluyor. Geçen ay sonunda da istifa etti.

Polis, kampüste yaptığı arama sonucunda profesörün şahsi bilgisayarına ve diğer elektronik cihazlara el koydu. Ancak iddia edilen suçun Çin'de işlenmiş olması nedeniyle, profesörün bir ceza alıp almayacağı bilinmiyor.

Haberin Devamı