Spor Ünal Aysal ekibini açıklıyor

Ünal Aysal ekibini açıklıyor

Paylaş
Ünal Aysal ekibini açıklıyor

Seçim tarihinin belli olmasının ardından gözler Ünal Aysal'a çevrildi. Aysal'ın en geç pazartesi günü ekibinin önde gelen isimleriyle toplantı düzenlemesi bekleniyor

Sarı-kırmızılı camiada dün seçim tarihinin 7 Mayıs olarak belirlenmesiyle birlikte, hareketli günler de başlamış oldu. Hem taraftarlar hem de üyelerin en çok merak ettiği isim olan Ünal Aysal’ın bundan sonra nasıl bir rota izleyeceği merakla bekleniyor.

Aysal’ın, basının karşısına geçerek adaylığını resmen açıklamak için seçim tarihinin belli olmasını beklediği biliniyordu. Dün Adnan Polat’ın 7 Mayıs’ta seçime gidileceğini belirtmesinin ardından gözler Ünal Aysal’a çevrildi.

Başta İnan Kıraç olmak üzere, muhalefetin desteğini arkasına alan Aysal’ın, yarın ya da pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Ünal Aysal’ın, ekibinden önde gelen isimleri de toplantıda yanına alacağı ve bir anlamda gövde gösterisi yapacağı ifade edildi.

ZE ROBERTO İDDİASI

Bu arada Alman basınında Galatasaray’ın başkan adaylarının transfer çalışmalarına başladığı belirtildi. Bu ülkede çıkan haberlere göre Ünal Aysal’ın ekibi, Hamburg’da forma giyen Ze Roberto’nun kadroya katılması için girişimlerde bulundu.

36 yaşındaki Brezilyalı yıldızın sarı-kırmızılı ekibe gelmeye sıcak baktığı ve sezon sonunda bu transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı