Magazin Unakıtanlar'dan Atiye'ye şok dava!

Unakıtanlar'dan Atiye'ye şok dava!

Paylaş
Unakıtanlar'dan Atiye'ye şok dava!

'Salla' şarkısıyla ünlenen ve ismi bu yılki Eurovision Şarkı Yarışmasının gözdesi olan Atiye'nin uzun zamandır babası Orhan Yılmaz'ın borçlarıyla uğraştığı ortaya çıktı

30 yıldır organik tarımla uğraşan baba Orhan Yılmaz son olarak Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın çocuklarının sahibi olduğu ‘A.B Gıda’ firmasıyla ticaret yaptı. Bu ticaret karşılığında da şirketin ortaklarından Zeynep Unakıtan’a 850 bin dolar (1 milyon 275 bin TL) değerinde çek verdi. Ancak verdiği çek karşılıksız çıkınca başı derde girdi.

Haberin Devamı

Vatan'ın haberine göre, İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvuran Zeynep Unakıtan, Yılmaz’ın sahip olduğu fabrikaya ve gayrimenkullere ihtiyati haciz kararı çıkarttı. İstanbul 7. İcra Müdüğünce icra işlemleri başlatılan Yılmaz hakkında bir de karşılıksız çekten kamu davası açıldı.

Hapis istemiyle yargılanan Yılmaz şimdilerde en büyük desteği ise şarkıcı kızı Atiye’den görüyor. Konserden konsere koşan Atiye’nin babasına destek olduğu öne sürüldü.

Atiye ile ilgili geçen hafta “Eurovision için torpilli çünkü babası ile Kemal Unakıtan ile iş yapıyor” iddiası ortaya atılmıştı. Ancak baba Yılmaz bu iddiaya “Öyle bir şey kesinlikle yok. Kemal Bey’in oğlu Abdullah Unakıtan’la askerliği beraber yaptık, dedikodular oradan çıkıyor” demişti.

Haberin Devamı