Osman Şenher Umut yok gibi
HABERİ PAYLAŞ

Umut yok gibi

Galatasaray’ın rakibi hangi takım olursa olsun dirençliyse, iyi mücadele ediyorsa, 1-2 tane de tekniği yüksek oyuncusu varsa Sarı-Kırmızılılar’ı hem içeride hem dışarıda yenebilirler. Tolunay Kafkas ve çocuklarını kutluyorum. İyi takım olmuşlar. Wagner ve Cenk Tosun gibi iyi futbolcular almışlar. Bunlar da Galatasaray’ı yenmeye yetti zaten. Bilhassa 2 gol atan Cenk Tosun’dan bahsedeyim. Bu çocuk Almanya’da oynuyor. Yaklaşık 1 ay önce Florya’da transfere bakan kişiyle görüştü. Bonservisi herhalde 1 milyon euro ya var ya yok.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Yılda da tahminim 300 veya 400 bin euroya oynar. Bu futbolcuyu Galatasaray almadı. Tereyağından kıl çeker gibi Gaziantepspor transfer etti ve Türk futboluna dün gece sundu. Galatasaray’ın da neden bu transferi gerçekleştiremediğini de söyleyeyim mi? Bonservisi düşük futbolcunun Galatasaray’da ne işi var! Sonuçta bu maçın İstanbul’da rövanşı var. Gol yemeden atılan tek gol bile Galatasaray’a tur atlatır. Bunu başarabilirler mi, sorun orada. Benim tahminim her ikisi de olabilir.

Yenerler veya yenilirler. İnanın üzülüyorum. Şu sahadaki kadroya bakın; çoğu milli. Dün gece kötü bir mücadele etmediler, ama rakibi yenemedikten sonra yaptığın mücadele de hiçbir işe yaramıyor. Stancu’yu alıyorsun, çocuk iyi de futbolcu. 90 dakika sadece 1 kez topla buluşturabiliyorsun. Galatasaray’ın sorunu orta sahada. Gol pası verecek bir tek futbolcun yok. Kaleci Zapata için biraz bekleyelim. Aldığım duyumlar iyi değil. Eski bir Galatasaraylı olan Mondragon’un ahı devam ediyor. Dilerim Zapata için söylenenler doğru çıkmaz, Galatasaray’a yararlı olur. Yekta ise Sivasspor maçında iyiydi. Bursaspor maçında sahada yoktu. Dün gece de pek göremedim! Bu çocuktan bahsederken biraz temkinli olalım. Hemen göklere çıkarmayalım, bekleyelim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder