Gündem Ümraniye'de baltalı vahşet

Ümraniye'de baltalı vahşet

Paylaş
Ümraniye'de baltalı vahşet

Ümraniye'de bir kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, vücudunda çok sayıda derin kesikler bulunan 22 yaşında bir gencin cesedi ile karşılaştı

Görgü tanıklarının polise verdiği ifadede, kavganın ardında 2 kişinin balta ile olay yerinden uzaklaştığını söyledikleri öğrenildi. Sinir krizi geçiren gencin annesi, kendisini sakinleştirmek için komşularının uzattığı bir bardak suyu ‘oğlum içemiyor ben de içmem.’ diyerek reddetti.

Haberin Devamı

Olay Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Mehmet Akif Sokakta saat 23.30 sıraları meydana geldi. Vatandaşların kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Hakan Aydın’a(22) ait cesetle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede Aydın’ın, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı çok sayıda derin kesikler yüzünden hayatını kaybettiği tespit edildi.

‘OĞLUM SU İÇEMİYOR BEN DE İÇMEM’

Aydın’ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Oğlunun cesedinin yanına gitmek için annesi polisler tarafından engellenmek istendi. Bunun üzerine acılı anne ‘sizin evladınız yok mu?’ diyerek feryat etti. Kendisine, sakinleştirmek için su uzatan komşularına ‘oğlum içmiyor ben de içmeyeceğim’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.

BALTA İLE KAÇTILAR

Haberin Devamı

Görgü tanıklarının polise verdiği ifadede kavganın ardında 2 kişinin balta ile olay yerinden uzaklaştığını söyledikleri öğrenildi. Ceset incelemenin ardından Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda zanlıları arıyor. Soruşturma devam ediyor.