Spor Ülker potadan çekiliyor

Ülker potadan çekiliyor

Paylaş
Ülker potadan çekiliyor

2006 yılında basketbol kulübünü kapatıp Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a sponsor olan Ülker, sponsorluk anlaşmalarını gözden geçirme kararı aldı

Üç büyüklerle var olan sponsorluk sözleşmesi 2011 yılında sona erecek olan Ülker, sponsorluk sözleşmelerini yenilemek için yeniden bir değerlendirme yapacak.

DHA'nın haberine göre, Ülker Grubu söz konusu üç kulübe 77 milyon dolardan fazla sponsorluk yatırımı yapmıştı. Ancak potadan şu anda çekilme gibi kesinleşmiş bir durumun olmadığı, sözleşme bitim tarihinden önce çok şeyin değişebileceği de vurgulandı.

Potada sponsorluk anlaşmalarını bitirmeye hazırlanan Ülker, futbolda ise böyle bir tasarrufa gitmeyi düşünmüyor. Ülkerli yetkililer, futbol konusundaki sponsorluktan çok memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar.

Ayrıca futbolda yapılan sponsorluk anlaşmalarının da uzun vadeli olması, böyle bir ihtimali ortadan kaldırıyor. Futbol Federasyonu ile yapılan anlaşmalar da sürecek.

Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka ve Fenerbahçe Ülker adı altında üç büyük kulübe sponsor olan Ülker ayrıca bir de sözlü mesaj gönderip, kendilerine yapılan diğer sponsorluk tekliflerine de açık olmalarını önerdi.

Haberin Devamı