Gündem Uğurlu bayi

Uğurlu bayi

Paylaş
Uğurlu bayi

Süper Loto'nun 1 Ekim'de yapılan çekilişinde en büyük ikramiyeyi veren Edirne'deki Aydın Kilsedar'ın işlettiği loto bayisine uğruna inananlar akın ediyor

1.5 MİLYON TL KAZANDI

Haberin Devamı

Süper Loto’nun geçen 1 Ekim’de yapılan çekilişinde 11 milyon 274 bin TL’lik ikramiye Edirne’de Aydın Kilsedar’ın işlettiği loto bayiinin makinesine oynatılan kupona isabet etmişti. Sayısal Loto’nun geçen cumartesi yapılan 685’inci hafta çekilişinde de iki talihliden biri yine Edirne’den çıktı. Talihliler kişi başı 1.5 milyon TL ikramiye kazandı.

YILBAŞI KUYRUĞU

Henüz ortaya çıkmayan Edirneli talihli de kuponunu daha önceki çekilişte bir kişiyi zengin eden Aydın Kilsedar’ın bayisindeki makineye oynatmıştı. Bayinin işletmecisi Aydın Kilsedar “Ben artık uğurlu bayiyim” dedi. Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi için de bayinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

EN ŞANSLI İSTANBUL

Milli Piyango İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye en çok İstanbul’a çıktı. İstanbul, son 20 yıldaki yılbaşı çekilişlerinin 14’ünde 25 talihli çıkardı. Talihlilerden biri yarım, 24’ü çeyrek biletle kazandı. Şans sıralamasında İstanbul’u Ankara ve Mersin takip etti. Yılbaşı çekilişinde en şanslı bilet ise çeyrek bilet oldu. Son 20 yılda 16 çekilişte büyük ikramiyeyi çeyrek biletler kazandı. Büyük ikramiye 3 çekilişte yarım bilete, sadece bir çekilişte tam bilete isabet etti.

Haberin Devamı