Spor Uğur'lar olsun Carlos

Uğur'lar olsun Carlos

Paylaş
Uğur'lar olsun Carlos

Daha önceden grup liderliğini garantileyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında Moldova temsilcisi Sheriff'i 14. dakikada Uğur Boral'ın attığı mükemmel golle 1-0 yendi

Fenerbahçe, H Grubu'nda 15 puan topladı ve 1. olarak bir üst tura yükseldi. Gruptaki diğer maçta deplasmanda Steaua Bükreş ile 1-1 berabere kalan Twente 8 puan ile grubu 2. tamamladı.

CARLOS VEDA ETTİ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Roberto Carlos, Sheriff maçıyla sarı-lacivertli formaya veda etti. Maça ilk 11'de başlamayan Carlos, Daum tarafından karşılaşmanın 88. dakikasında Semih'in yerine oyuna girdi. Semih, oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını Brezilyalı oyuncuya verdi.

FENERBAHÇE'DEN BİR İLK DAHA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nu 15 puan ile 1. tamamladı. Bu performans ile bir Türk takımı Avrupa kupalarında ilk kez pu kadar puan toplamayı başarmış oldu.

DAUM, ZICO'YU YAKALADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Sheriff maçıyla, takımın başında 24. Avrupa kupası maçına çıkarak, sahip sarı-lacivertli ekibin başında en çok Avrupa maçına çıkan teknik direktör unvanını elinde bulunduran Arthur Zico'yu yakaladı. Alman çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin başında bir Avrupa kupası maçına daha çıkarsa, unvanı eline geçirerek, sarı-lacivertli kulüpte bir rekora daha imza atmış olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 13: Semih’in sağdan ortasında ön direğe koşan Deniz, topa vuramayınca savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Dakika 15: Semih’in pasıyla ceza alanına giren Uğur, önündeki savunma oyuncusuna rağmen sol çaprazdan düzgün bir vuruşla topu filelere Kanarya’yı üstünlüğe taşıdı: 1-0

Dakika 23: Semih’in pasıyla ceza alanına giren Deniz’in sağ çaprazdan ve altıpastan vuruşunda, meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta gitti.

Dakika 36: Deniz’in pasıyla soldan ceza alanına giren Uğur’un altıpasa çıkardığı topu, kaleci Namaşco yumruklayıp uzaklaştırdı.

Dakika 38: Brankovic’in ceza alanı dışından vuruşunda, yerden seken topu kaleci Volkan Babacan iki hamlede kontrol etti.

Dakika 40: Ceza alanı içinden Özer’in vuruşunda, kaleci Namaşco üzerine gelen topa sahip oldu.

Dakika 50: Ceza sahası önünde topla buluşan Güiza’nın sert şutunda top Namaşco’da kaldı.

Dakika 73: Andre Santos’un serbest vuruşunda top direğin az farkla yanından dışarı çıktı.

2

Haberin Devamı