Dünya 'UFO'lar gerçek, ABD bizden saklıyor'

'UFO'lar gerçek, ABD bizden saklıyor'

Paylaş
'UFO'lar gerçek, ABD bizden saklıyor'

Kanada eski Savunma Bakanı Paul Hellyer, UFO'ların gerçek olduğunu belirterek, "ABD hükümeti uzaylılarla ilgili bilgileri gizliyor" diye konuştu

Eski Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer, UFO'ların gerçek olduğunu, uzaylıların Dünya'yı ziyaret ettiğini belirterek, ABD hükümetinin uzaylılarla ilgili bilgileri örtbas ettiğini söyledi.

Kanada Savunma Bakanı olsaydı, bu açıklamaları yüzünden görevinden olacağını belirten Hellyer, kendisinin de UFO'ları gördüğünü açıkladı.

Kanada Kraliçesi'ne danışmanlık da yapmış olan 87 yaşındaki Hellyer, görevdeyken görüşlerini üst düzey yetkililerle asla tartışmadığını belirterek, "Bu politikacılara anlatacakları türden bir şey değil.

Benim zamanımda benden çok daha fazla bilgiye sahip insanların olduğundan şüphem yok. Periyodik olarak UFO görmelere dair raporlar alırdım ve onlara üstünkörü bakardım. Bunların yüzde 80'i doğal olaylar olarak açıklanırken, yüzde 20'si açıklanamazdı bu nedenle de adlandırılmadan rafa kaldırılırdı" diye konuştu.

"UZAYLILARIN VARLIĞINA İKNA OLDUM"

Bu hafta ABD'nin Arizona eyaletinde düzenlenen Uluslararası UFO Kongresi'nde bu açıklamaları yapan eski savunma bakanı, uzaylıların varlığına 'ikna olduğunu' belirterek, "Çok uzun zamandır bir izolasyon hissi ile, Dünya'nın evrenin merkezi olduğunu, en gelişmiş canlılar olduğumuzu düşünerek yaşıyoruz. Ama gerçeği anladığımızda bunun farkına varmaımız ve bununla yaşamaya alışmamız gerekecek" dedi.

"TORONTO'DA UFO GÖRDÜM"

Geçen Şükran Günü'nde Toronto yakınında eşiyle bir UFO gördüğünü anlatan Hellyer, 20 dakika boyunca onun gökyüzünde hareket edişlerini izlediklerini öne sürdü. "Kesinlikle bir yıldız ya da uydu değildi, ama uzay istasyonuna da benzemiyordu.

Yani gerçekten bir açıklaması yoktu. Bir yıldıza benziyordu, ama yıldızlarda görülemeyecek bir şekilde manevra yapıyordu" diyen eski bakan, ABD'nin gizli 'kara operasyon' birimlerinde uzaylı teknolojisini kullanarak yeni enerji türleri geliştirdiğini ve bu faaliyetlerin arasında 'gölge bir hükütemin' olduğunu da savundu.

"ABD, GALAKSİLER ARASI SAVAŞA SOKABİLİR"

Hellyer, 2005'te ABD ordusunun uzaylılara karşı kullanmak üzere silahlar geliştirmekle meşgul olduğunu öne sürerek, "Bizi hiçbir uyarı bile olmadan galaksiler arası bir savaşa sokabilirler" diye konuştu.

Hellyer ayrıca iki yıl sonra hükümetlerin fosil yakıtlara alternatif olarak, iklim değişikliğiyle mücadele için sözde düşmüş UFO'lardan elde edilen teknolojiyi kullanabileceklerini de iddia etti. Eski Savunma Bakanı, "UFO'lar, başımızın üzerinde uçan uçaklar kadar gerçek" diyor.

Haberin Devamı