Magazin Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümü ile izleyicilerine ters köşe yaptı. 5. bölümde her şey bir anda değişti. Merve'nin ilk defa gözü korktu. 6. bölümde bunun değişip değişmeyeceği merak ediliyor. Herkes Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetlerin son bölümünde her şey Merve’nin kurguladığı gibi gidiyordu. Son anda işler öyle bir tersine döndü ki Merve’nin korku imparatorluğu Oya’nın sevgi cumhuriyetine yenildi.

Dizi bittiği gibi yeni bölümde neler olacak sorusunun yanıtının arayanlar Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Henüz daha Ufak Tefek Cinayetler 6.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.

5. BÖLÜMDE NE OLDU?


Merve, Oya'nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve'nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşadı.

Arzu ise, atağa geçti. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başladı.

İşte Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümden kesitler...





Ufak Tefek Cinayetler dizisine damga vuran sahne!

Haberin Devamı