Yaşam Türkiye'nin ilk 3 boyutlu klibi Bedük'ten

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu klibi Bedük'ten

Paylaş
Türkiye'nin ilk 3 boyutlu klibi Bedük'ten

Bedük, yeni albümü FUL'ün ilk klibinde yeni nesil 3D teknolojisini kullanarak Türkiye'de bir ilke imza attı

Farklı görselliğiyle dikkat çekecek Ful Animasyon şarkısının video klibinde, Avatar filminde kullanılan 3D tekniğiyle görsel bir şölen hazırlandı. Türkiye’deki dans müziğine dünya standartlarında bir bakış kazandıran Bedük, yeni albümü FUL’ün ilk klibini Türkçe olarak seslendirdiği Ful Animasyon şarkısına çekti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk yeni nesil 3 boyutlu klibi olan Ful Animasyon, dövüş ve dans koreografileri ve Hollywood filmlerini andıran görüntüleriyle kendinden söz ettirecek. Albümleri ve sahne performanslarıyla Türkiye’de daha önce yapılmayanı yaparak müzikseverlerin beğenisini kazanan Bedük’ün yeni klibinin çekimleri Çubuklu Hayal Kahvesi’nde gerçekleştirildi.

Dört günde tamamlanan ve görüntü yönetmenliğini Michael Krautter, yönetmenliğini ise Yalçın Kılıç’ın üstlendiği klipte Bedük’e manken Katerina Giannaoglou eşlik etti.

Bedük ve Katerina Giannouglou’un özel olarak hazırlandığı ikili dövüş ve dans koreografilerinin yer aldığı klip, 4 günde çekildi ve 190 kişilik cast ekibi rol aldı. Yeni nesil 3D tekniği , geçtiğiz yıl dünyada en çok ses getiren film olan Avatar’da kullanılmış, son olarak da geçtiğimiz günlerde Türkiye’de Galatasaray – Fenerbahçe maçı da 3D olarak yayınlanmıştı.

Haberin Devamı