Gündem KSÜ'de rektör yardımcıları istifa etti

KSÜ'de rektör yardımcıları istifa etti

Paylaş
KSÜ'de rektör yardımcıları istifa etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin Rektör Yardımcısı olan 3 profesörün aynı anda görevinden ayrıldığı duyuruldu

Üniversite Rektörü Mehmet Fatih Karaaslan, "Rektör Yardımcısı mesai arkadaşlarım görevlerinden ayrılmış bulunmaktadır. Kendilerine bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederim" dedi.

Sütçü İmam Üniversitesi'nin 3 rektör yardımcısı Prof. Dr. Sinan Baş, Prof.Dr. Uğur Yıldırım ve Prof.Dr. Cemal Tuncer, bugün görevlerinden ayrıldıklarını dilekçe ile Rektörlüğe bildirdi. Sebebi bilinmeyen istifaların ardından Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan yazılı açıklama yaptı. 3 rektör yardımcısının da görevden ayrıldığını ifade eden Rektör Karaaslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Rektör yardımcısı mesai arkadaşlarım görevlerinden ayrılmış bulunmaktadır. Kendilerine bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederim. Atandığımız günden bu yana uyguladığımız, herkesi kuşatan, her hakkı teslim eden yönetim anlayışımızla üniversitemiz, özellikle öğretim üyelerimiz, çok büyük ölçüde huzur içinde bulunmaktadır. Amacımız bundan sonrada böyle devam etmesidir. Saygılarımla kamuoyuna duyurulur."

PROF. DR. CEMAL TUNCER: İZİNDEYİM, İSTİFA DİLEKÇESİ VERMEDİM

Rektör Karaaslan'ın görevinden ayrıldığını duyurduğu rektör yardımcılarından Prof.Dr. Cemal Tuncer ise yıllık izinde olduğunu belirterek, "Yıllık izindeyim ve yarın Kahramanmaraş'a döneceğim. Ben istifa dilekçesi vermedim, dönünce değerlendirme yapıp açıklama yapacağım" dedi.

Rektör yardımcılarından Prof. Dr. Uğur Yıldırım ise istifa ettiğini doğrulayarak, "Görevden ayrılmaya ilişkin dilekçemi verdim, kabul edildiğini sizden öğreniyorum" dedi.

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

Haberin Devamı