Gündem İstanbul'da korkutan patlama!

İstanbul'da korkutan patlama!

Paylaş
İstanbul'da korkutan patlama!

Bayrampaşa'da dört katlı bir binada kauçuk kazanı patladı. Büyük hasarın meydana geldiği patlamada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

İstanbul Bayrampaşa'daki 4 katlı binanın üçüncü katındaki iş yerinde bulunan kauçuk kazanı patladı. Meydana gelen patlama sonucu olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık görevlileri sevk edildi. Vatandaşların iş yeri sahibi Cengiz Erikdemir’in içeride olduğunu bildirmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri binaya girdi. Ekipler patlamanın etkisiyle vücudunda hafif yaraların oluştuğu iş yeri sahibi Erikdemir’i binadan çıkardı. Patlamanın etkisiyle iş yerinde bulunan malzemeler ve binanın camları caddeye savrulurken olay yerinde güvenlik şeridi çekildi. Trafik ise bir süre durduruldu.

Bir vatandaş patlama sesiyle birlikte dışarıya çıktıklarını belirterek "Bir patlama sesi duyuldu millet dışarı çıktı. Bir baktık ikinci katta patlayan bir kazan ama herhangi bir ölü ya da yaralı yok. İçeride adam kauçuk kaynatıyor. O kazan patlıyor. Adam o esnada arka tarafta çalışıyor” dedi.

Öte yandan, tek başına çalıştığı öğrenilen iş yeri sahibi Erikdemir’in sabahleyin iş yerine geldikten sonra kauçuk kazanını çalıştırdığı, ardından yan odada uyuya kaldığı ve kazanın ısınması sonucu patladığı iddia edildi.

Olay yerine gelen zabıta ekiplerinin, yola savrulan enkazı temizlemesinin ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

İHA