Gündem Erdoğan'dan şehit savcının evine taziye ziyareti

Erdoğan'dan şehit savcının evine taziye ziyareti

Paylaş
Erdoğan'dan şehit savcının evine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya, Slovakya ve Romanya'ya yaptığı resmi ziyaretleri tamamlayarak yurda döndü. Şehit düşen savcının evine taziyeye giden Erdoğan çıkışta yaptığı açıklamada 'Gün birlik günüdür' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan özel uçak "TUR", saat 20.20’de Atatürk Havalimanı’na indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve öteki yetkililer karşıladı.

Haberin Devamı

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Türkiye’ye döndü.

ERDOĞAN TAZİYE EVİNDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul Başakşehir'deki evine taziye ziyaretinde bulundu.

'GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR'

Erdoğan, taziye ziyareti sonrasında şu açıklamalarda bulundu:

"Ülkenin huzuruna, refahına kast edenler bu ülkede inşallah arzu ettikleri o tabloyu bulamayacaklar, ben buna inanıyorum. Bizim buna fırsat vermemiz lazım. Demek ki daha farklı tedbirler almamız lazım. Şunu bilmenizi istiyorum, bugün buradaki tablo, arkasından Vatan Caddesi'ndeki tablo, bizlere bir şeyler noktasında tabii ki çok daha hassas olmamızı gerektiriyor. Onun için de 'Efendim bunlar cübbeli, cübbeli aranmaz'... 'Bal gibi de aranır' diyeceğiz ve tedbirlerini alacağız. Gün birlik, beraberlik günüdür. Milletimizin başı sağ olsun diyorum."

Haberin Devamı