Spor 'Türkiye oynar, Almanya kazanır'

'Türkiye oynar, Almanya kazanır'

Paylaş
'Türkiye oynar, Almanya kazanır'

Alman futbolunun unutulmaz orta saha oyuncusu Andreas Möller, Almanya'nın Türkiye ile oynayacağı Dünya Kupası grup maçıyla ilgili iddialı konuştu

Antalya'da 5 yıl önce kurulan Antalya Gençlerbirliği takımını satın olarak Kunduspor adını veren yeni yönetim, Alman futbolunun efsane isimlerinden Andreas Möller'in de katılımıyla görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Kunduspor'un genç futbolcularıyla bir araya gelen Andreas Möller, futbol topuyla kısa bir şov yaptı, hatıra fotoğrafı çektirdi. Almanya'da Offenbacher Kickers takımının menajerliğini yapan Möller, Türk futbolunu yakından takip ettiğini söyledi.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların uluslararası başarılarını bildiğini ve Türkiye'nin futbolda marka olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirten Möller, cuma gecesi Almanya ile Türkiye arasında oynanacak Dünya Kupası grup maçı öncesinde iddialı konuştu.

Andreas Möller, “Almanya ile Türkiye arasında oynanan maçlar çok zor geçer. Türklerin çok iyi oynacağını düşünüyorum, ama sonuç olarak yine Almanlar kazanacak“ dedi.

Fatih TEKECİ/ANTALYA (DHA)

Haberin Devamı