Magazin 'Türkiye değerimi anlamıştır'

'Türkiye değerimi anlamıştır'

Paylaş
'Türkiye değerimi anlamıştır'

Armağan Çağlayan, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti'yi yorumladı

Gecce.com'dan Dilara Pekel, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti'yle ilgili Armağan Çağlayan'la konuştu...

"O kadar jüri üyesi gördük ama böylesini görmedik.. Türkiye bu adamı konuşuyor.. İsmi Batuhan Piatti.. Hani ekran karşısında hepimizi çıldırtan adam.. Yarışmacıya bağırıyor, iğrenç yemeklerinizi yiyoruz diye haykırıyor, yarışmacının elindeki kaşığı alıp yere fırlatıyor ve Allah bilir bu program devam ederse daha neler yapacak..

Kimdir, necidir diye internette dolaşırken hakkında yapılan yorumları da okuma fırsatı buldum.. Herkes temcit pilavı yer gibi 'ikinci Armağan Çağlayan vakası' olarak değerlendirmiş olayı..

Yok artık daha neler yani.. Siz ne zaman gördünüz Armağan Çağlayan'ın yarışmacının üstüne bir şey fırlattığını, mikrofonu alıp yere attığını.. Hiçbir zaman.. Seven sever, sevmeyen sevmez.. Onun ortası yok, biliyorum.. Ama Armağan Çağlayan hiçbir zaman işi bu noktaya taşımadı.. Sadece o değil jüri üyeliği yapan hiç kimse yapmadı bunu.. Her zaman seviye korundu..

Peki neden herkes 'ikinci Armağan Çağlayan vakası' olarak yorumladı bu olayı? Armağan Çağlayan ne düşünüyor bu 'değişik' jüri üyemiz hakkında diye merak ettim ve Armağan Çağlayan'ı aradım.. İşte kısa sorulara, uzun cevaplar:

Evet, ne diyorsunuz Batuhan Piatti hakkında?

'İşi hakarete vardırmayı doğru bulmuyorum.. Bugüne kadar herhalde bir 50-60 tane jüri üyesi geçmiştir ekrandan ama hiç kimse işi bu noktaya getirmedi.. Yani artık hakareti de geçtim birinin elindeki kaşığı alıp fırlatmak fiziksel bir şiddettir.. Eğer o kaşık fırlattığı kişi kadın olsaydı bütün kadın örgütleri ayağa kalkardı.. Erkek olduğu için kimseden ses çıkmadı..

Ayrıca giderek sertleşiyor.. Herhalde daha çok sert ol diyorlar ona ama işin bir de şu yönü var ki programın reytingi yok.. Ne yazık ki her konuştuğumuz şey reyting getirmiyor..'

Cipriani'i bırakması ya da bıraktırılması konusu nedir sizce? Kötü niyetli kişiler tarafından eleştiriler mailler gelmiş yönetime ve bu yüzden istifa etmiş.. Bir nevi çok sevdiği işi yerine show dünyasını seçmek midir bu?

'Eğer işiniz jüri üyeliği yapmaksa, çalıştığınız mekandaki müşterinin de sizi eleştirme hakkı vardır.. Bugüne kadar şarkı söyleyen jüri üyelerimiz de oldu.. Deniz Seki, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Orhan Gencebay gibi.. Onlar da sahneye çıktıklarında müşterilerin beğenip beğenmeme hakkı vardır.. Eleştiri yapıyorsan kendine yapılan eleştirileri de kaldırabilmelisin.. Kaldıramıyorsan, yanlış yoldasındır..

Batuhan Piatti resmen fiziksel şiddet uyguluyor.. O da takdir edersiniz ki şık bir hareket değil.. Türkiye Batuhan Piatti sayesinde benim değerimi anlamıştır diye düşünüyorum.. Çünkü ben kimsenin elinden mikrofonu alıp yere fırlatmadım..

Jüri üyesi olunca 'jüri üyeliği mertebesine' erişmiyorsun ne yazık ki.. Bu televizyonun sana bahşettiği bir şey..'

Peki işin sonu nereye varır sizce? Program yayından kalkar mı?

Yani pek sanmıyorum.. Ama sürekli dozunu arttırdığı bir gerçek.. Bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum.. Kaşığı fırlatmanın bir sonraki evresi tokat atmaktır çünkü.. Bir yerde duracaklar diye tahmin ediyorum..

Ayrıca işsiz de kaldı; umarım şov dünyasının içinde kendine bir yer edinir..

Ama altını çizerek söylüyorum ki, bu eleştirme işini Ali Taran da yapıyor, Bülent Ersoy da.. Ben de yaptım.. Ama kimse işi bu noktaya vardırmadı'

Evet durum bu.. Bakalım bu işin sonu nereye varacak? Program bu şekilde mi devam edecek yoksa uyarı gelecek mi? Batuhan Piatti sakinleşecek mi yoksa giderek hiddetlenecek mi? Hep birlikte izleyip göreceğiz..."

2

Haberin Devamı