Magazin 'Türkiye bana iyi geldi'

'Türkiye bana iyi geldi'

Paylaş
'Türkiye bana iyi geldi'

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin 'Carolin'i, Alman asıllı Wilma Elles: "Türkiye bana o kadar iyi geldi ki her gün daha pozitif, daha güleryüzlü bir insan olmaya çalışıyorum"

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı 'Carolin' rolüyle birçoklarının tepkisini çeken Wilma Elles, oyunculuğunu ve hayatını Vogue dergisinden Cansu Canayak'a anlattı.

SEKİZ AYDIR BURADAYIM!

Yıllar önce Köln'de bir Türk yönetmenle çalışmıştım. Bu kişinin bağlantısıyla 2.5 sene önce 'Türk Usulü' adlı bir filmde rol aldım. Çekimler için, İstanbul ve Samsun'u gezdik. Bu arada bir yapımcı beni, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan'a 'Carolin' rolü için tavsiye etmiş. Ben de kalktım geldim. Sekiz aydır da buradayım.

TAŞINMAYA ALIŞIĞIM

Aslında taşınmaya, yeni yerlerde yaşamaya alışkınım. Ailemde de bu var. Büyükbabam büyükelçi olduğu için, babam hayatı boyunca tam 26 kez taşınmış. Ablam da Avrupa-Amerika arasında gidip geliyor. Ben kısa sürelerle de olsa Kanada ve Los Angeles'ta yaşadım. Fransa, New York ve Roma'da çok zaman geçirdim.

Düzen değiştirme konusunda tecrübeliyim. Ama maalesef İstanbul'a gelirken çok az kışlık kıyafet getirmişim. Nedense buranın iklimini daha ılıman sanıyordum. Ama çok soğuk oluyormuş İstanbul'un kışları... Bir de hâlâ alışamadığım ve şaşırdığım bir şey var. Ne kadar çok kedi, köpek ve kuş var bu şehirde!

Hem ülkenizi, hem insanlarını, hem de buradaki işimi çok seviyorum. Ama ne kadar kalacağımı bilemem. Kısmet.
* Türkiye bana o kadar iyi geldi ki, her gün daha iyi bir oyuncu ve daha pozitif, daha çözüm odaklı ve güleryüzlü bir insan olabilmek için çalışıyorum.

'CAROLIN' ZOR BİRİ



'Carolin' benim için çok dolambaçlı bir karakter. Benden çok daha farklı biri... Onun ruhunu anlamaya çalışmak da büyük bir macera... Yüksek bir dağa belinizde ip olmadan tırmanmaya benzetiyorum onunla çıktığım yolculuğu. Biraz da bulmaca çözmek gibi.

Her insan farklı deneyimlerden geliyor. Yaşadıkları insanı şekillendiriyor. Sanırım 'Carolin'in tecrübe ettiklerine benzer şeyler yaşayanlar da onun gibi davranırdı. Hayatta her şey birbirini etkiliyor. 'Carolin'i anlamak zor.

Canlandırdığım karakterler ilgili tek bir şeyden eminim. Bu kadın, kesinlikle zevk sahibi ve muhteşem şeyler giyiyor.

2

Haberin Devamı