Bilim - Teknoloji Türk Usülü Fantastik Savaş Başlıyor!
Paylaş
Türk Usülü Fantastik Savaş Başlıyor!

Tamamen Türk yapımı olan, web tabanlı Secret Battle, pek çok yabancı türdeşinden geri kalmayan yetenekleri ile göz dolduruyor ve sizi, sihirli dünyasına davet ediyor.

Heroes Of Might And Magic, Disciples serisi ve Civilization'u gözünüzün önüne getirin. 3 yapımın da ortak noktası, sıra temelli stratejik savaş temeline dayanmaları ve lider gelişiminin, oyunlarda başarı elde etmenin kilit noktası olması. Başka bir deyişle, generaliniz ne kadar yetenekliyse, savaş alanındaki askerleriniz o kadar başarılı olur. Onları dünyanın en iyi silahları ve zırhları donatsanız da, ilham veren lider olmadan hiçbir artıları olmaz.

Haberin Devamı

Türk usülü Fantastik Savaş Yukarıda saydığımız üç oyunun olağanüstü başarısı, benzer web tabanlı yapımların da önünü açtı. Ve şimdi bu sektörde kaliteli bir Türk oyunu da var: Secret Battle. Secret Battle, web tabanlı bir yapıma göre kaliteli sayılabilecek grafiklere sahip. Oynanış, özellikle türe aşina olanlar için kolay anlaşılır kılınmış: Bir kahraman yaratıyorsunuz, kahramanınız geliştikçe size eşlik eden askerlerin sayısı da artıyor. Basit bir piyade mi, tam takım zırhlı süvari mi? Askerler çoğaldıkça onları üst seviyeye taşımak zorunlu oluyor. Ne olsa, savaş meydanında size meydan okuyabilecek binlerce rakibiniz var.

Yeni ve gelişmiş binalar, yeni ve glişmiş askerler anlamına geliyor. Liderinizin zırhlarını ve silahlarını üst seviyeye taşıyabildiğiniz gibi, askerlerinizi de sıradan piyadelerden çok daha ötesi haline getirebiliyorsunuz. Fantastik Satranç Savaşlar, tam da Disciples, Heroes of Might Magic ve Civilization serisinden hatırladığınız gibi. Kahramanınızı ve askerlerinizi er meydanındaki hücrelere yerleştiriyorsunuz. Bundan sonrası bir satranç haline dönüşüyor. Sakın, "harika donanınım ve güçlü liderim var, nasıl olsa kazanırım" yanılgısına kapılmayın. Sadece L çizebilen At'ın, oyunun en güçlü taşı Vezir'i zekice manevralarla yiyebildiğini unutmayın.

Haberin Devamı

Savaş sırasında pek çok büyü, karşı büyü ve askerlere özel saldırı-savunma yetenekleri kullanılıyor. Birlikten Kuvvet Doğar Dünya haritasında ayrı bir şehir oluşturma,kahramanlar arası düello, eşya alım satımları, pazar alanı ve market sistemi, binaların yerini değiştirme ve klan sistemi, Secret Battle'ı iddialı kılan soslar arasında. Şunu rahatça söyleyebiliriz, tarayıcı tabanlı ve tamamen Türk programcıların elinden çıkmış oyun, yabancı rakiplerinden geri kalmıyor ve keyifli saatler vadediyor.

Secret Battle'ın oyuncularından biri olup, üst sıralara tırmanmak ve şöhretinize şöhret katmak için, www.secretbattle.com sitesini ziyaret edip, ücretsiz üye olabilirsiniz. Yapımcılardan aldığımız bilgi, Secret Battle'ın sürekli güncelleneceğini ve heyecan faktörünü üst seviyede tutmak için, düzenli olarak gerekenlerin yapılacağı yönünde. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı