Spor Türk Telekom'dan stat serzenişi!

Türk Telekom'dan stat serzenişi!

Paylaş
Türk Telekom'dan stat serzenişi!

Türk Telekom'dan stat serzenişi!

Türk Telekomünikasyon A.Ş’nin açıklamasında, Galatasaray’dan gelen teklif kabul edilip Seyrantepe’deki yeni stadın isim hakkı sponsorluğu anlaşması kapsamında, stadyumun oynanacak ilk resmi maçtan itibaren 10 futbol sezonu boyunca "Türk Telekom Arena" olarak anılmasında anlaşıldığı hatırlatılarak, "Anlaşmaya bizimle birlikte imza atan ortaklarımızdan sözleşmede anlaşılan şartlara aykırı sözler duymak bizleri son derece üzmüştür" denildi.

Haberin Devamı

Türk Telekom’dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin "sporun en büyük taraftarı" olarak farklı spor dallarında kulüpleri desteklediği, sponsorluklar ve altyapı yatırımları ile sporun birçok alanında tüm taraftarlar için değer yaratma hedefiyle faaliyetlerini sürdürdüğü kaydedildi.

Bu çerçevede, Türkiye spor tarihinde "bir ilk"e imza atılarak, Galatasaray’dan gelen teklif kabul edilip Seyrantepe’deki yeni stadın isim hakkı sponsorluğu anlaşması kapsamında stadyumun oynanacak ilk resmi maçtan itibaren, 10 futbol sezonu boyunca "Türk Telekom Arena" olarak anılmasında anlaşıldığının altı çizilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Bu anlaşmaya bizimle birlikte imza atan ortaklarımızdan sözleşmede anlaşılan şartlara aykırı sözler duymak bizleri son derece üzmüştür. Sadece Galatasaray camiasının değil Türk spor camiasının tamamının saygı ve sevgiyle andığı rahmetli Ali Sami Yen’e ve onun ismine Türk Telekom’un bir itirazının olması mümkün değildir.

Haberin Devamı

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren, grup şirketleri ile birlikte 34 binden fazla çalışanı ve Türkiye’nin en değerli markası olan Türk Telekom, henüz boş bir arazi konumundayken ve inşaatı bile başlamamışken bu stadyumun isim hakkı sözleşmesine imza atmıştır. Yaşananlar bu sözleşmenin şartlarının yerine getirilmesi için atılan adımlardan ve sözleşmeden kaynaklanan hakların korunması için yapılan çalışmalardan ibarettir.

Karşılıklı iyi niyet ve güven çerçevesinde bir uzlaşmaya varılacağına inancımız tamdır. Türk Telekom, Türk sporuna gelecekte de destek vermeye, bu alanda üstlendiği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir."