Advertorial Türk şampiyon Türkiye’de üretilen işitme cihazıyla duyacak!
Sponsorlu

Türk şampiyon Türkiye’de üretilen işitme cihazıyla duyacak!


Paylaş
Türk şampiyon Türkiye’de üretilen işitme cihazıyla duyacak!

Yürüyüş sporunda 4 kez Türkiye rekoru kırıp Milli takıma seçilen ve %50 işitme kaybı yaşayan Azat’ın haberi Basına yansımış ve işitme cihazı ihtiyacına duyduğu ihtiyacı belirtmişti

Azat’ın çağrısına, Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Siser işitme cihazı merkezlerinden olumlu yanıt geldi.

Siser İşitme merkezleri Şanlıurfa şubesinde, Azat’ın işitme kaybı derecesine göre Türkiye’de üretilen ve yaklaşık 40 ülkeye ihracatı yapılan earnet işitme cihazları hediye edildi. Azat’ın kulak ölçüsüne göre kulak izi yapıldı akabinde işitme kaybı derecesine göre işitme cihazı ayarı yapıldı. İşitme cihazı takan azat duyduğu seslerden sonra sevincini Siser işitme merkezlerinde bulunanlarla paylaştı.

Siser işitme cihazları Yönetim kurulu başkanı Mahfuz Ağaç, ”Azat’ın çağrısını gördükten sonra kayıtsız kalamazdık. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra , işitme kaybına uygun Türkiye’de üretin earnet işitme cihazını kendisine hediye ettik. Umarım, işitme cihazlarını verimli şekilde kullanır ve Türkiye’de üretilen işitme cihazını kullanarak Dünya’da şampiyonu olur.” dedi.

Toplumda çok sayıda işitme problemi yaşayan kişinin olduğunu ancak bunu dillendirmediklerini belirten Mahfuz Ağaç, ”Psikolojik, sosylojik ve ekonomik açıdan olumsuz etkilenmemek için işitmemize gereken değeri vermeliyiz aksi durumda sosyal çevremizden izole olmuş bireyler haline geliriz” dedi.