Dünya Türk kızı Elif 'Popstar' olamadı

Türk kızı Elif 'Popstar' olamadı

Paylaş
Türk kızı Elif 'Popstar' olamadı

Almanya'daki "Popstar" yarışmasında Türk kızı Elif, partneri Nik ile birlikte ikinci oldu

Almanya’da düzenlenen ve "Pro 7" adlı özel televizyon kanalında yayımlanan "Popstar" yarışmasında Türk kızı Elif, partneri Nik ile birlikte ikinci oldu.

Oberhausen kentindeki Arena salonunda düzenlenen yarışmanın finalinde, birincilik için mücadele eden Elif ve Nik ile rakipleri Vanessa ve Leo, Amerikalı şarkıcı Rihanna ile birlikte sahne aldı.

Elif ve Nik, Rihanna ile, şarkıcının "Please don’t stop the music" adlı şarkısını seslendirirken, Vanessa ve Leo ikilisi de sanatçının "Umbrella" şarkısını yorumladı.

BÜYÜK HAYRAN KİTLESİ VAR

Rihanna’nın son albümünden "Russian Roulette" adlı parçayı da seslendirdiği final gecesinde, İngiliz şarkıcı Leona Lewis de parçalarını seslendirdi. Yarışmaya telefonla katılan izleyicilerin oyları Elif ve Nik’i zirveye taşımaya yetmezken, en fazla oyu alan Vanessa ve Leo birinci oldu. Birinciliği elde eden ikili, "Some & Any" adını alarak yeni bir albüm çıkarmaya hak kazandı.

Yarışmanın başından bu yana favori olarak gösterilen ve finale yükselerek ikinci olmayı başaran Türk kızı Elif, yarışma süresince sergilediği sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplamış, Almanya’da bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

AA

Haberin Devamı