Dünya Türk işadamından ahlaksız teklif

Türk işadamından ahlaksız teklif

Paylaş
Türk işadamından ahlaksız teklif

Bulgaristan'da iş yapan bir Türk işadamının ülkenin önde gelen aktrislerinden Yana Marinova'ya kendisiyle birlikte olması karşılığında 200 bin dolar teklif ettiği ortaya çıktı

32 yaşındaki aktiris teklifi reddetti Bulgaristan’da “Survivor” yarışmasıyla yıldızı parlayan ve beyaz perdede başarılı bir kariyeryakalayan Yana Marinova’ya bir Türk işadamının ahlaksız teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Bulgar basınına göre, ismi açıklanmayan Türk işadamı aktris ile başkent Sofya’da kokteylde tanıştı. O günden sonra Marinova’ya sürekli çiçekler gönderen işadamı her gün arayarak Bulgar aktirisi tavlamaya çalıştı.

Türk işadamı iki ay uğraştan sonra taktiğini değiştirdi. Son filmi “Stiklen Dom” (Cam ev) ile yıldız iyice parlayan Marinova’yı Türkiye’ye davet eden Türk işadamı, Bulgar aktirisin Marmara’da bir adada bulunan evinde davet etti.

Ardından kendisi ile Bora Bora adalarına gelip bir hafta tatil yapması karşılığında 200 bin dolar para önerdi. Ancak Marina, bulgar basınına yaptığı açıklamada Türk işadamının her iki teklifini de reddettiğini söyledi. Marinova şu sıralar ABD’nin Sofya büyükelçisi James Warlick ile birlikte.

Haberin Devamı