Yaşam 'Türk Huffington Post' 1 milyon ziyareti kutlayacak

'Türk Huffington Post' 1 milyon ziyareti kutlayacak

Paylaş
'Türk Huffington Post' 1 milyon ziyareti kutlayacak

Erkan's Field Diary'nin kurucusu Erkan Saka 'hayatımın parçası ve en sevdiğim oyuncağım' dediği bloğu 'Erkansaka.net'in 1 milyonuncu ziyareti için bu hafta sonu Garajistanbul'da eğlenceli bir parti vermeye hazırlanıyor

2004 yılında ‘AB İlişkileri ve Türkiye’ haberleri ile yayına başlayan blog, şu sıralar Türkiye’ye dair her türlü haberi farklı bir yorumla bulunan sosyal medyadan, popüler kültüre kadar birçok konuda güncel haber sağlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yardımcı doçent olarak görev yapan ve TRT Haber’de yayınlanan Sosyal Medya programının danışmanı Erkan Saka’nın bloğu, çok sevdiği metal müzikten Beşiktaş’a, dizilerden siyasi gündem haberlerine kadar birçok alanda bilgiyi kapsıyor.

Üstelik Erkan Saka, hem İngilizce hem Türkçe yayın yapan ve 20’den fazla kişinin katkıda bulunduğu bloğunun geleceğin “Türkiye’nin Huffington Post’u” olduğunu dile getiriyor.

Online gazete, dergi ve blog karışımı bu sıra dışı bloğun 1 milyonuncu ziyaret partisi de oldukça sıra dışı geçecek gibi görünüyor.

Parti 26 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Garajistanbul’da.

Elif Sudagezer/ Posta İnternet