Dünya Türk asıllı transeksüel İtalyanları tehdit etti

Türk asıllı transeksüel İtalyanları tehdit etti

Paylaş
Türk asıllı transeksüel İtalyanları tehdit etti

İtalya'da yaşayan Türk transeksüel Efe, beraber olduğu ünlüleri açıklayacağını söyledi

İtalya basınının “dünyanın en güzel, en çok kazanan ve en çok arzu edilen transı” olarak lanse ettiği Türk asıllı transseksüel Efe Bal, konuk olarak katılacağı bir televizyon programında beraber olduğu ünlülerin isimlerini açıklayabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İtalya’da güzelliğiyle ünlenen, yaklaşık 10 yıldır Milano’da yaşayan 30 yaşındaki Efe Bal’ın müşterileri arasında kariyer sahibi ve ünlü birçok kişi yer alıyor. Pazarlama mezunu, 4 dil bilen eskort Efe Bal’ın kişisel internet sitesini ayda 200 bin kişi tıklıyor.

Yaptığı iş sayesinde küçük çapta bir servet elde ettiğini söyleyen Efe Bal, Lombardia Bölgesi’nde yayın yapan kanallardan Antenna 3 ile gelecek yaza kadar bir anlaşma imzaladı. Kanalda yayınlanan bir programa her hafta konuk yorumcu olarak katılması beklenen Efe Bal, programla ilgili Corriere Della Sera gazetesiyle yaptığı söyleşide, “İsimlerini açıklayıp, bazı ünlü müşterilerimi titreteceğim” dedi.

“Efe-Kocaların Anlatmadıkları-Bir Trans’ın İtirafları” adlı kitabı bu yıl piyasaya çıkan Efe Bal, yaşadıkları şeyleri anlatmayı çok istediğini belirtti. İsimlerini açıklamayı düşündüğü kişilerin kendisine hakaret edip, küçük düşürebileceğini de ifade eden Bal, müşterileri arasında bulunan çok ünlü bir erkeğin cinsel ilişki sırasında jartiyer ve topuklu ayakkabılar giydiğini anlattı.

Haberin Devamı

Efe Bal, Serie A’da oynayan homoseksüel bir futbolcunun da şapka, siyah güneş gözlükleri ve atkıyla kendisini gizleyerek Milano’daki evine gelip, kendisiyle ilişkiye girdiğini öne sürdü.