Spor Tunay tamam, Semih'e yeni teklif

Tunay tamam, Semih'e yeni teklif

Paylaş
Tunay tamam, Semih'e yeni teklif

Trabzonspor yönetimi, sezon sonunda kadroyu güçlendirmek adına Tunay Torun'u ikna etti, Eren Albayrak'le ise prensip anlaşmasına vardı

Trabzonspor yönetimi sezon sonu için transfer çalışmalarına hız verdi. Hamburg’da forma giyen ve Almanya’da gelecek vadeden 20 futbolcu arasında gösterilen Tunay Torun’u transfer etmek için uzun zamandır girişimlerde bulunan bordo-mavili yönetim futbolcuyu ikna etti.

Bu futbolcu dışında Bursaspor’la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Eren Albayrak’le prensip anlaşmasına varan bordo mavili yönetim, transfer sezonunun başlamasıyla birlikte bu oyuncuya imza attıracak.

'Yerli Gigs’ lakaplı oyuncunun takıma katkı yapacağına inanan bordo mavili yönetim, Eskişehirsporlu Alper’i de gündemine aldı.

SEMİH’E YENİ TEKLİF SUNULACAK

Bu arada bordo-mavili yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in devre arasında transfer edilmesini istediği Semih Şentürk’ü yakından takip etmeye devam ediyor.

Futbolcunun kulübüyle sözleşme uzatmaması durumunda teklif götürecek olan yöneticilerin, bu transfer için önemli bir kaynak ayırdığı öğrenildi. Semih, devre arasında Trabzonspor’un teklifini kabul etmemiş, bu nedenle görüşmeler askıya alınmıştı. Ancak Semih’in sürekli yedek kalmaktan şikayetçi olması nedeniyle kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

EGEMEN'LE SÖZLEŞME UZATILACAK

Sezon sonunda bordo mavili kulüple olan sözleşmesi sona erecek olan Egemen Korkmaz, kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Trabzon’da mutlu olduğunu ve şartların oluşması durumunda futbol hayatına Trabzonspor’da devam etmek istediğini söyleyen Egemen’in, kulübün sunduğu şartları büyük ölçüde kabul ettiği öğrenildi.

Egemen’le gelecek hafta sözleşmesinin uzatılması beklenirken, teknik direktör Şenol Güneş’in de Egemen’in kesin olarak takımda tutulması konusunda talimat verdiği öğrenildi.

GABRİC GERİ DÖNÜYOR

Bordo-mavili takımın Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Hırvat futbolcu Drago Gabric’i sezon sonunda geri almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı-lacivertli kulüpte başarılı bir sezon geçiren Gabric’le ilişkileri hiç kesmeyen bordo mavili teknik heyetin gelecek sezonki yapılanma içerisinde bu futbolcuya da şans tanıması bekleniyor.

Yunus Emre Sel/DHA

Haberin Devamı