Rauf Tamer Tuhaf şeyler
HABERİ PAYLAŞ

Tuhaf şeyler

Obama karar verip kıpırdayana kadar, IŞİD militanları, Irak’ı delip geçip, Kuveyt’e bile girmiş olurlar. Aynı oyalama ya da aynı kaytarma taktiğine, Suriye meselesinde de başvurdu Obama... Hatırlayın. Kimyasal Silah kullanan Suriye Yönetimi’ne mutlaka bir ceza kesecekti güya... Günlerce salladı salladı, sonra Cenevre müzakerelerini gerekçe gösterip cezayı güya erteledi... Sonra? Sonrası hiç. Unutuldu gitti.

[[HAFTAYA]]

Birleşmiş Milletleri zaten hesaba katmayın. Bizim Anıtlar Kurulu gibi hantal bir şey o... Ya NATO?.. Irak’ta ne işim var diyerek kesti attı hemen. Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin. Esasen, ayak bastıkları yerde ot bitmiyor. Uzak dursunlar daha iyi.

Haberin Devamı

Fakat Irak’a da bir bakar mısınız? Askerleri havlu atıp kaçıyor. Direniş sıfır. Bunlar, Saddam’ı da satmışlardı. İşgal kuvvetleri, hiçbir direniş görmeden Bağdat’a girmişti. Hatırlarsanız Saddam’ın karşısına ilk dikilenler de işgalcilerden önce yine Saddam’ın adamlarıydı.

Bunlara bakarak güçlü bir Ordumuz var diye gece gündüz şükredelim. En kıymetli komutanlarına “kumpas kurulduğu halde” milletimizin daima şah damarıdır Türk Silahlı Kuvvetleri. Onlar bizim kahramanlarımızdır. Havada, denizde, karada, her yerde Cumhuriyet’in yılmaz bekçileridir. Sadece Cezaevi’ndekiler bile -antrenmansız kalmalarına rağmentek başlarına yıldırımlar yaratacak kadar muhteşemdirler. Hepsine saygılarımı sunarım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder