Cem Kerpiççiler Tudor'un hakkı Tudor'a...
HABERİ PAYLAŞ

Tudor'un hakkı Tudor'a...

Haberin Devamı

Türkiye'de medya eleştirisi konusunda çok ama çok eksik olduğumuz için Tudor eleştiri yapınca şaşkına döndü herkes... Oysa kurduğu cümlelerin birçoğunda haklıydı. "Bazı arkadaşlarıma şunu söylüyorum, sizdeki problem, sahte bir hikaye oluşturuyorsunuz. Bir anda bir kahraman ortaya çıkarıyorsunuz, sonra yerin dibine sokuyorsunuz. Ya siyah, ya beyaz. Ama biz tiyatro ya da sinemada değiliz. Çalışıyoruz, terliyoruz, kazanmak için her şeyi yapıyoruz. Ama öyle bir havaya sokuluyor ki, bir yenilgiden sonra sanki ligi kaybediyoruz..."

Tudorun hakkı Tudora...

Ne yazık ki biz saha içinden çok saha dışına taşıp sansasyonel işler peşinde koştuğumuz için oluyor bu eleştiriler. Oysa Tudor'u taktik, teknik, oyuncu tercihleri açısından eleştirmede hiçbir beis yok. Mesela şu cümlelerde haklılık payı büyük: "Sizlere göre bizler sinema aktörüyüz. Öyle bir hava oluşturuluyor ki, size göre aktörler sürekli değişmeli ve şov devam etmeli. 2 hafta önce mükemmel bir hocaydım ve bir anda değiştim. Ayhan hoca, takım arkadaşlarımız ve herkes bu yarışın içinde ter akıtıyor. Başakşehir’in 1 maçı eksik ama 3 puan öndeyiz, Beşiktaş’tan 6 puan öndeyiz. 5 maçta bu havaya soktunuz. Ama geçen hafta soktuğunuz hava tam tersi."

Şimdi bu eleştirilerin ardından işimiz Tudor'a öfke duymak değil işimizi nasıl daha iyi yaparız olmalı bence... Medyayı her eleştirene düşmanlık beslemekle ileri gittiğimizi söylemek mümkün değil...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder