Magazin Tuba'nın hevesi yarım kaldı

Tuba'nın hevesi yarım kaldı

Paylaş
Tuba'nın hevesi yarım kaldı

Tuba Büyüküstün, İranlı yönetmen Ghobadi'nin Türkiye'de çekeceği filmin kadrosundan çıkarıldı

Cannes ödüllü İran asıllı Kürt yönetmen Bahman Ghobadi’nin Türkiye’de çekeceği ilk filmi “Gergedanlar Mevsimi”nin çekimleri başlıyor.
İtalya’nın dünyaca ünlü oyuncusu Monica Bellucci’nin de rol alacağı film genç kuşağın uzun süredir küs olan iki yıldızı Beren Saat ile Tuba Büyüküstün’ü buluşturacaktı. Ancak geçmişte Bülent İnal ile yaşadıkları ilişkiler yüzünden araları bozulan iki oyuncunun son dakika yaşanan gelişme nedeniyle filmde bir araya gelemeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Belluci martta geliyor

Son dönemde “Gönülçelen” dizisinde rol alan Büyüküstün filmin 4 dakika süren flashback sahnelerinde bir oyuncunun gençliğini canlandıracaktı. Ancak o oyuncu değişince Büyüküstün’ün de rolü tehlikeye girdi. Yurtdışındaki büyük festivalere gönderilecek olan filmde oynamayı çok isteyen Büyüküstün’ün hevesi yarım kaldı. İranlı ünlü bir kahramanın gerçek hayat öyküsünü anlatan filmin çekimlerinde ayrıca “Hanımın Çiftliği”nin Kemal’i Caner Cindoruk da rol alacak. Monica Bellucci’nin ise mart ayında İstanbul’a geleceği ve çekim takvimin hazırlandığı açıklandı. Bellucci daha sonra da Ferzan Özpetek’in Cem Yılmaz’lı filmi “Sonra Ağlayacağım”da rol alacak.