Uğur Alkapar Trendlerde inenler çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Trendlerde inenler çıkanlar

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

DUBAİ TATİLİ


Dubai’nin devlet turizm ajansı canla başla çalışıyor. Ünlüsünden gazetecisine herkesi davet ediyorlar. Meryem Uzerli’nin de oradan çıkmasıyla, son dönemde azalan Dubai sevdası yine yükselişte.

GİZEMLİ KULÜPLER

Emirgan’daki Gizli Kalsın, Çukurcuma’daki Aramızda derken, kendilerini ‘girilmesi zor ve gizemli’ olarak tanımlayan kulüpler iyice popülerleşti. Şimdi de Etiler’deki Fenix’in üst katı bu trendin bayrağını taşımaya başladı.

EV PARTİLERİ

Seri partiler düzenleyen Three Monkeys’in Bahçeköy’deki, Ravin’in Tarabya’daki ev partileri revaçta. Ev partisi dediysek basit bir şey beklemeyin. Çılgın bir ses ve ışık düzenin kurulduğu bir ortama para ödeyerek giriyorsunuz. Sabaha kadar özgürce eğleniyorsunuz.

İNENLER

AVRUPA TATİLİ

Londra, Amsterdam, Paris eskiden rüyaları süsleyen tatil rotalarıydı. Ucuzlayan uçak biletlerinin de bu ziyaretlere katkısı çoktu. Son politik gelişmeler Avrupa turizmini biraz aksattı. Londra’daki terör olayı ise seyahatseverleri çok rahatsız etti.

MODA HAFTASI

Beyoğlu, Grand Pera’da yapılan Moda Haftası nedense bu kez ses getirmedi. Adını daha önce duymadığım modacılar defile yaptı. Meşhur blogger kitlesi bile pek renkli değildi. Beyoğlu’nun durumu ortadayken pek isabetli bir seçim olmadı galiba.

SNAPCHAT

Hatırlar mısınız, başta Kerimcan Durmaz olmak üzere milletin Snapchat videolarına ne kadar takmıştık! Instagram nasıl Vine’ı öldürdüyse, ‘stories’ ile de Snapchat’in biletini kesiverdi. Artık kim nerede ne fındık kırıyor Instagram’dan öğreniyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder