Gündem Travestiye ormanda tecavüz

Travestiye ormanda tecavüz

Paylaş
Travestiye ormanda tecavüz

Antalya'da 'Yeliz' takma adlı travesti A.S., para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı Mehmet C. ile 3 arkadaşının tecavüzüne uğradı

Bulvarda fuhuş amacıyla otostop çeken 32 yaşındaki A.S. ile 60 TL karşılığında anlaşan Mehmet C., travestiyi 07 BSA 65 plakalı kamyonetine alıp Kepezüstü’ndeki ormanlık alana getirdi.

DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER

Bu sırada 07 JD 492 plakalı otomobille ormanlık alana gelen Mehmet C.’nin 3 arkadaşı, ellerindeki telsizle kendilerini polis olarak tanıttı. A.S.’yi kamyonetten indiren Mehmet C. ve arkadaşları İlker Y., Mehmet K. ve Memiş O., ellerini iple ağaca bağladıkları travestiye defalarca tecavüz etti.

PARASINI GASP ETTİLER

Dövdükleri A.S.’yi sabaha karşı bağladıkları ağaçtan çözüp üzerinde bulunan 150 TL parasını da gasp ettikten sonra serbest bırakan şüpheliler, burada alkol almaya devam etti. Ana yola çıkan ve devriye gezen ekip otosunu durduran A.S., tecavüze uğradığını ve gasp edildiğini söyleyerek yardım istedi.

Polis, A.S. ile birlikte ormanlık alanda yaptığı aramada kamyonette bulunan Mehmet C. ile diğer otomobilde bulunan İlker Y., Mehmet K. ve Memiş O.’yu kaçmak isterken yakaladı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne götürülürken ormanlık alanda inceleme yapıldı.

Yapılan araştırmada travestinin bağlandığını iddia ettiği ağaçta 4 metre uzunluğunda kalın ip bulundu. Şüphelilerin otomobillerinde yapılan aramalarda ise travestiyi dövdükleri iddia edilen sopa ve tehdit amaçlı kullandıkları sallama denilen bıçak bulundu.

Haberin Devamı

TECAVÜZE 4 TUTUKLAMA

Antalya’da ’Yeliz’ takma isimli 32 yaşındaki travesti A.S.’yi ormanlık alanda bir ağaca bağladıktan sonra defalarca tecavüz ettikleri, dövüp 150 lira parasını gasp ettikleri iddiasıyla gözaltında bulunan 4 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet C., İlker Y., Mehmet K. ve Memiş O. isimli 4 zanlı ifadelerinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan ve tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen şüpheliler nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soner KOCAER/DHA