Spor Trabzon'un son gözdesi

Trabzon'un son gözdesi

Paylaş
Trabzon'un son gözdesi

Sezon sonu için transfer çalışmalarına yoğunluk veren Trabzonspor, Eskişehirspor'da yıldızı parlamaya başlayan Alper Potuk'u kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trabzonspor yönetim kurulu iç transfer çalışmaları kapsamında bu hafta içerisinde Egemen Korkmaz'ın sözleşmesini uzatmak istiyor. Futbolcunun menajeriyle İstanbul'da bir araya gelecek olan bordo mavili yöneticilerin Egemen'in takımda kalması için her koşulu oluşturacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yönetim kurulu üyesi Recep Denizer, Egemen'le yaptıkları görüşmelerde şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadıklarını belirterek, "Egemen'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ancak hem o burada kalmak, hem de biz onunla sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Bu nedenle anlaşmanın yakın olduğunu düşünüyorum" dedi.

ALPER DE TRABZONSPOR'A SICAK BAKIYOR

Bu arada yönetim Eskişehirspor'da bu sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alper Potuk'u transfer etmek için çalışmalarına hız verdi.

Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncuyla görüşmeden önce kulübünü ikna etmeye çalışacak olan bordo mavili yönetimin, Alper Potuk'un transferi konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu transfer için önümüzdeki günlerde bir bütçe belirleyecek olan yönetimin, teknik direktör Şenol Güneş'in de onayını aldı. Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini doğrulan Alper'in de bordo mavili formayı giymeye çok sıcak baktığı öğrenildi.

ÜÇ FUTBOLCUYA GÖZ HAPSİ

Öte yandan gurbetçi futbolcularla görüşmelerini de sürdüren Trabzonspor, Hamburg'dan Tunay Torun, Arsenal'den Oğuzhan Özyakup ve FC Köln'den Taner Yalçın'la da yakından ilgileniyor.

Bu futbolcuların kulüpleriyle temas halinde olan bordo mavili yöneticiler, özellikle Taner Yalçın'ı almak için yoğun şekilde çalışıyor. Bugüne kadar transfer ettiği gurbetçi futbolculardan üst düzey verim alan yönetimin yine bu yönde görüşmeler yaptığı belirtildi.

Bu arada teknik heyetin raporu doğrultusunda izleme komitesi üyelerinin de yurt dışında bazı futbolcuları yakından takip ettiği belirtildi.

ENGİN BAYTAR ÇOK ÜZGÜN

Uzun süredir sakat olan Engin Baytar, iyileştiği dönemde Galatasaray maçı öncesi tekrar sakatlanmanın şokunu yaşadı. Futbolcunun sağlık durumunun netlik kazanması için çekilecek MR'ın sonucuna bakılacağı belirtildi.

Engin, yaşadığı sakatlıkların kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Oynamayı çok istiyordum ama yaşadığım sakatlık beni çok üzdü. Takım arkadaşlarımla şampiyonluk mücadelesinde yan yana savaşmayı istiyordum. Umarım en kısa zamanda tekrar sahalara dönerim ve bundan sonraki süreçte takımımın alacağı galibiyete katkılar yaparım" diye konuştu.

Haberin Devamı

SEZER VE FERHAT YIKILDI

Bordo mavili takımda uzun zamandır kadroya girmekte sıkıntı çeken Ferhat Öztorun ve Sezer Badur, bekleneni verememekten dolayı sıkıntılı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne bir türlü girmeyi başaramayan futbolculardan Sezer Badur'un sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ferhat'la ilgili kararı ise teknik direktör Şenol Güneş verecek.

TRABZONSPOR'A ORGANİK DESTEK

Galatasaray maçı için İstanbul'a gelen Trabzonspor kafilesi otelde ziyaretçi akınına uğradı.

Dün akşam takımın kamp yaptığı otele giden İstanbul Yorgan ve Hallaç Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Trabzonlu Nazmi İnce, teknik direktör Şenol Güneş ve kızı Hira için futbolculardan Serkan Balcı'ya özel organik yorgan hediye etti.

40 yıldır İstanbul'da esnaflık yaptığını belirten İnce, teknik direktör Şenol Güneş'e Galatasaray maçında başarılar dileyerek kendisine üzerinde "Trabzon'un Güneş'i 61" işlemeli yüzde yüz organik pamuk yorgan hediye etti.

Haberin Devamı

İnce, daha sonra başarılı oyuncu Serkan Balcı ile bir araya gelerek kızı Hira için kendi ürettiği organik yorganı verdi. Aldıkları hediyelerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten teknik direktör Şenol Güneş, İnce'ye teşekkür etti.

Görüşmenin sonunda Güneş, İnce, Serkan ve Kaptan Yattara birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.