Spor Trabzon'un rakibi yine Fenerbahçe

Trabzon'un rakibi yine Fenerbahçe

Paylaş
Trabzon'un rakibi yine Fenerbahçe

Bu sezonla beraber 14 kez şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, bu yarışlardan 9'unda Fenerbahçe ile kapıştı ve altısında mutlu sona ulaşmayı başardı

Trabzonspor şampiyonluk yarışında 10. kez Fenerbahçe ile kapışıyor. Toplamda 13 kez ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışı veren bordo-mavili takım, bunlardan 6’sında mutlu sona ulaştı, 7 kez ise ikincilikle yetindi.

Trabzonspor, Fenerbahçe dışında iki kez Beşiktaş, bir kez Adanaspor ve bir kez de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verdi. Bordo-mavili takım şampiyonluklar yaşadığı 76 -84 yılları dışında, 1995-96, 2003-2004 ve 2004-2005 yıllarında da Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girdi ancak son haftalarda kaybedilen puanlarla rakibinin gerisinde yer alarak ikincilikle yetindi.

Trabzonspor, 6 yıl aradan sonra bu sezon yine Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girdi ancak teknik direktör Şenol Güneş’e göre Bursaspor ve Kayserispor da bu yarışın içerisinde yer alıyor.

GÜNEŞ PUAN KAYBI İSTEMİYOR

Tecrübeli teknik adam Güneş, yarın kendi sahalarında karşılaşacakları Kayserispor maçında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan Manisaspor maçından farklı olarak sadece orta sahada Ceyhun Gülselam’ın yerine Alanzinho’ya formayı vermesi beklenen Şenol Güneş, oyuncularından daha fazla şut çekmelerini istedi.

100’E BİR GOL KALDI

Trabzonspor’un golcü futbolcusu Umut Bulut, Kayserispor maçında bir gol atarak lig tarihindeki toplam 100. golünü kaydetmeyi hedefliyor.

AVRUPA SORUMLUSU METİN TEKİN OLDU

Trabzonspor Yönetim Kurulu, gurbetçi futbolcuları izlemesi için Metin Tekin’i görevlendirdi. Bir dönem Trabzonspor’da yardımcı antrenörlük görevi yapan Tekin’in bundan sonraki süreçte Avrupa’daki gurbetçi oyuncuları yakından izleyeceği ve bu konuda bordo mavili kulübe bilgi vereceği öğrenildi.

Son olarak Gaziantepspor’da Cenk Tosun’un yıldızının parlamasının ardından bordo-mavili kulübünde gurbetçi futbolcular konusunda daha titiz davranacağı ve bu konuda önemli adımların atılmasının planlandığı öğrenildi.

MUHTEMEL KADRO

Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Cale, Burak, Selçuk, Colman, Alanzinho, Jaja, Umut
SAKAT: Egemen, Engin
CEZALI: Tayfun

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 15 TL, Maraton tribünü: 25 TL, Misafir takım: 25 TL, Kapalı kenar: 40 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP: 100 TL, VIP Özel: 300 TL.

Yunus Emre SEL/DHA

2

Haberin Devamı