Spor Trabzonspor çıkış peşinde

Trabzonspor çıkış peşinde

Paylaş
Trabzonspor çıkış peşinde

Kaybettiği puanlarla avantajını kaybeden Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyor

Bordo-mavili takımda tüm futbolcular Sivas’taki soğuk havaya karşı uyarıldı ve gerekli önlemlerin alınması istendi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in de hava koşullarını düşünerek daha mücadeleci bir takımı sahaya sürmeyi planladığı ve taktik antrenmanlarda da oyuncularından mücadele yönlerini ön plana çıkarmalarını istediği öğrenildi.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Bu arada Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de Sivasspor ile oynanacak olan maçı izlemek için Sivas’a gidecek.

UMUT, DALYA YAPMAK İSTİYOR

Ligde toplamda 98 golü bulunan Umut Bulut, Sivasspor maçında iki kez fileleri havalandırıp dalya yapmak istiyor.

Umut, Sivasspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları herkes gibi bizimde canımızı sıktı. Sivasspor ligin iyi mücadele eden güçlü ekiplerinden biri.

Ama bizde hafta içerisinden itibaren sadece bu maçı düşünüyoruz. Zor bir maç olacak ama 90 dakika sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

SİVASSPOR İLE 12. RANDEVU

Öte yandan Trabzonspor ile Sivasspor yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 12. kez karşı karşıya gelecekler.

İki takım arasında bugün ekadar oynanan 11 maçın 4’ünü Trabzonspor kazanırken, 5 karşılaşma Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İki karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Bordo mavili takım sezonun ilk yarısındaki maçı 6-1’lik skorla kazanmayı başarmıştı.

MUHTEMEL KADRO

Tolga, Serkan, Glowacki, Mustafa, Ferhat (Piotr), Burak, Selçuk, Engin, Yattara, Jaja, Umut
SAKAT: Egemen
CEZALI: Cale, Giray, Tayfun

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı