Spor Trabzon'a 2 golcü

Trabzon'a 2 golcü

Paylaş
Trabzon'a 2 golcü

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda takıma 2 forvet takviyesi yapacaklarını açıkladı

Her takımda 4-5 forvet oyuncusunun bulunduğuna dikkat çeken Şener, “Bizim takımda ise 2 tane. Biz de bu sayıyı 4’e çıkarmak istiyoruz. Böylelikle rekabet artar ve kalite gelir. Biri yabancı biri de Türk 2 forvetle görüşmelerimiz sürüyor.

Haberin Devamı

KALİTELİ İSİMLER

Görüştüğümüz isimler kaliteleriyle direkt olarak takıma katkı yapabilecek futbolcular” dedi.

Ligin ilk devresinin değerlendirmesini yapan Şener şöyle konuştu: “Hugo Broos benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Saha sonuçları anlamında da istenilen düzeyde olmadığımız bir gerçek. Ben en azından ligin ilk yarısında ilk 3 içerisinde yer alırız diye düşünüyordum. Ancak özellikle kendi sahamızdaki mağlubiyetler bizi bu duruma getirdi. Avni Aker’de kaybetmeye tahammül edemiyorum ve kahroluyorum.”

GÜNEŞ RENKLERE ÂŞIK

Şenol Güneş’in birçok özelliğini beğendiğini sözlerine ekleyen Bordo-Mavili kulübün Başkanı, “Ancak onun en çok beğendiğim özelliği, gerçek bir Trabzonsporlu olması. Buraya gelen antrenörler gibi mecburiyetten değil, doğuştan bu renklere aşık olması. Bu benim için çok önemli. Ayrıca dünya çapında bir teknik adam. Her türlü kariyeri var. Onun değerini herkes iyi bilmeli. O geldikten sonra benim üzerimdeki yükün büyük çoğunluğu da azaldı. Kendisini bu takımın başarısına adadı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzonspor bugün devre arası çalışmaları için Antalya’ya gidecek ve 6 Ocak’a kadar Belek Gloria Golf Otel’de kamp yapacak.