Spor Trabzon belalısıyla oynayacak

Trabzon belalısıyla oynayacak

Paylaş
Trabzon belalısıyla oynayacak

Deplasmanda Manisaspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor, ligde yapılan ilk maçı kendi sahasında 3-1 kaybetmişti

Geçen hafta Sivaspor’u yenerek tekrar çıkışa geçip moral bulan bordo-mavililer, bu kez güçlü rakibi karşısında puan kaybetmeden liderliğini sürdürmeye çalışacak.

GÜNEŞ İSTİFA ETMİŞTİ

Trabzonspor, Manisaspor ile tarihinde yaptığı ilk karşılaşmaya şok bir şekilde başlamış ve bu sonuç o dönemde de takımın başında bulunan teknik direktör Şenol Güneş’in istifasıyla sonuçlanmıştı.

2005-2006 sezonunda lige yükselen Manisaspor karşısında sahasında mağlup olan bordo-mavili takımda, teknik direktör Şenol Güneş’in üçüncü dönemi sona ermişti.

Manisaspor, söz konusu sezonun 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’u 2-0’lık sonuçla mağlup etmesinin ardından şu an bordo-mavili takımın başında dördüncü dönemini yaşayan teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

MANİSA’DA TEK GALİBİYET ALABİLDİ

Trabzonspor, Manisaspor deplasmanında yaptığı 4 sezonun maçlarında sadece tek galibiyet aldı. 2005-2006 sezonunda Manisa’dan 2-1’lik galibiyetle dönen bordo-mavililer, son 3 sezonda bu deplasmandan 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi, böylece Manisa’dan bugüne dek bir kez 3 puanla dönmüş oldu.

BU SEZON AVNİ AKER’DE TEK YENİLGİ

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı Bursaspor’un 5 puan önünde lider kapatan Trabzonspor, ilk yarıdaki tek yenilgisini de 3-1’lik şok Manisaspor yenilgisiyle almıştı.

Teknik direktör Güneş yönetiminde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bu sezon tek yenilgi alan bordo-mavililer, bu sezon bir maçta en fazla golü de yine Ege temsilcisi rakibinden görmüş oldu.

Haberin Devamı